• Onafhankelijk vergelijken
  • 221 datingsites & 26 apps
  • 464 tips & artikelen

Zoenen voor de muilcam tijdens Gentse Feesten

Geplaatst op 23 juli 2018 om 07:36

Aankomend weekend worden de Gentse Feesten afgesloten met twee spetterende dagen vol met muziek, dans en cultuur. Maar ook met romantiek en een vleugje lust, want net als bij de vorige editie is datingsite Twoo aanwezig voor het organiseren van een ‘muilmarathon’. Dat betekent dat er net als in 2017 elke nacht om 2:00 massaal gezoend wordt bij het podium op de Vlasmarkt.


Verplicht tongzoenen voor de muilcam

Nieuw dit jaar is de zogenaamde ‘muilcam’. Wanneer deze camera twee personen in beeld brengt moeten ze voor het oog van de rest van de feestvierders met elkaar zoenen. Het is wellicht niet de manier om de partner van je dromen te ontmoeten, maar wanneer je iemand tegenkomt die echt geweldig kan tongen dan weet je het natuurlijk maar nooit!


Wat is muilen?

Muilen is een Vlaams woord voor tongzoenen dat je vooral in de regio Gent veel zult horen. Zoals je wel zult begrijpen wordt hier het woord muil gebruikt als synoniem voor ‘mond’. En dus niet voor een muiltje zoals Assepoester dat tijdens haar eigen romantische ontmoeting verloor in het gelijknamige sprookje. Bij muilen, vooral met iemand die je helemaal niet kent, gaat het er wat minder romantisch aan toe. Volgens datingsite Twoo moet de muilcam dan ook vooral gezien worden als een luchtige actie om de Gentse Feesten nog leuker te maken.


De Gentse Feesten

De Gentse Feesten worden dit jaar alweer voor de 175ste keer gehouden. Dat betekent dus dat de eerste editie al in 1843 plaats vond. Inmiddels komen er gemiddeld 100.000 bezoekers per dag op af, mede doordat de feesten helemaal gratis te bezoeken zijn. Ze worden door de organisatie zowel een cultureel evenement en een stadsfestival als een volksfeest genoemd. Maar natuurlijk kun je er dankzij de muilmarathon ook zomaar de liefde van je leven tegenkomen.Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant:

Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website
© Datingsite Kiezen 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement