Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Twee kanten van een Tinder date

Laatst bijgewerkt: 9 mei 2016

Er zijn al veel dingen geschreven en gezegd over het Tinderen. Mensen die het leuk vinden, mensen die het minder vinden. De jongere generatie heeft hier zeker een mening over. Een koppel uit Engeland heeft hier zelfs een film over gemaakt. Dat is niet alleen nieuw, ook gaat de film over hen zelf tijdens hun Tindertaferelen. Iedereen die wel eens een Tinderdate heeft gehad zal zich herkennen in de het koppel. Andy Leek, een kunstenaar uit Engeland, is samen met Deniela Sea op dit idee gekomen. Eerder dit jaar hebben ze elkaar allebei naar rechts geswiped en de lovestory was begonnen.

De twee wilden met elkaar op date, maar dat moest wel onder één voorwaarde: het filmen van hun kant van het tinderverhaal. Dit moest gefilmd worden voor, tijdens en na de Tinder date. Na het opnemen werden de films samengevoegd.

Het filmen blijkt veel confronterender te zijn dan je in eerste instantie zou denken. Je geeft namelijk allebei je gedachten bloot. Dit kan voor de één die er misschien meer in ziet dan de ander toch best hard overkomen. Ook zie je tijdens deze film dat de één er echt meer inziet dan de ander. Zo is Leek veel hoopvoller dan Sea. Tijdens de date zie je dat beide naar buiten gaan om hun gedachten te filmen. Sea vertel bijvoorbeeld dat ze niet zeker weet of ze wel op het uiterlijk van Leek valt. En Leek vertelt heel leuk dat hij haar gaat proberen te zoenen.

Het einde van de film zullen we niet verklappen, daarom is het leuk om de film zelf te kijken. Hij duurt zo’n 25 minuten en is heel herkenbaar wanneer jij een Tinder date hebt of hebt gehad. Waarschijnlijk zal iedereen zich herkennen in de situatie waar Leek en Sea zich verkeren. Jij toch ook?

 


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies