Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

‘The League’, datingsite voor kieskeurigen lanceert nieuwe app

Hoger opgeleiden

Laatst bijgewerkt: 6 februari 2017

De vernieuwde app van The League is een app – zoals ze het zelf graag omschrijven – voor intelligenten. Op de website wordt bijvoorbeeld Tinder even aangehaald en vergeleken met Las Vegas. Deze app is voor mensen die op zoek zijn naar mensen hogere functies bekleden of student zijn aan één van de beste scholen van de wereld. Ook op de website is een voorbeeld van een account te zien. De aantrekkelijke man heeft op Harvard gezet en heeft nu een topfunctie bij Google. Ja, je komt niet zomaar mensen tegen!

De app bestond al maar is vernieuwd om nog meer mensen te trekken. Zo wil de app zich meer richten op events. Zo kan je via de app een groep opstarten met mensen met dezelfde interesses en een evenement plannen. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld een hardloopgroep voor alle vrouwen die graag een wijntje drinken. Ook is de privacy scherp geregeld. Iedereen wordt gescreend, waardoor ze kunnen garanderen dat er geen nepprofielen aanwezig zijn. Daarnaast krijg je 21 dagen de kans om tegen je match te praten, daarna zie je dit profiel niet meer.

Er is al eens commentaar geweest op deze datingapp. Zo zou er gediscrimineerd worden op het gebied van werk en opleiding. Toch zijn de ontwerpers het hier niet mee eens. Het is een app voor ambitieuze mensen en die zoeken ook iemand die dat is. Je kan veel afleiden van iemands opleiding en werk waardoor de makers een plek creëren die dit bij elkaar brengt. Dus mocht je dit lezen en je hebt net rechten gestudeerd aan Havard dan is deze datingapp het helemaal voor jou. Mocht je een baan hebben in de supermarkt en je hebt net je havo diploma weet ik niet of het zo geschikt is, maar wie niet waagt wie niet wint!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies