Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Roken heeft negatieve effecten op je relatie!

Laatst bijgewerkt: 19 juni 2017

Op 31 mei jongstleden was het Werelddag zonder Tabak. Een dag om even stil te staan bij de negatieve effecten van roken. Wij weten allemaal dat roken slecht is voor je lichaam. Wist jij echter ook dat het funest kan zijn voor je liefdesleven? Dating app Twoo deed een rondvraag onder zijn leden, daar kwamen verrassende conclusies uit. 

Het is algemeen bekend dat roken niet goed is voor je. Echter dat het ook een negatief effect kan hebben op je liefdesleven, is waarschijnlijk minder bekend. Carrie Bradshaw heeft dit aan den lijve ondervonden in Sex and the City toen haar lief Aiden haar niet wou kussen als ze nog een sigaret zou roken. Ook de 1.500.000 leden van dating app Twoo geven aan dat zij niet gediend zijn van potentiële partners die roken.

Door slechts 27% van de vrouwelijke en 35% van de mannelijke app gebruikers wordt gerookt. De meerderheid, rookt niet en vind het een afknapper op dating gebied. Onder de ondervraagde gaf 19% van de vrouwelijke app gebruikers aan dat zij liever niet op date gaan met iemand die rookt, 16% van de rokers zou graag een partner hebben die niet rookt.

Maar liefst 80% van de app gebruikers is voorstander van het rookverbod. Onder de 20% van de  ondervraagde mannen en 25% van de ondervraagde vrouwen wordt aangegeven dat zij tabak liever helemaal zien verdwijnen. Ben jij opzoek naar een nieuw lief? Overweeg dan om je ongezonde gewoonte vaarwel te zeggen als je opzoek bent naar liefdes geluk.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies