• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Nieuwe datingsite voor singles met een beperking

Geplaatst op 7 juni 2018 om 15:36

Daten wanneer je een beperking hebt is niet eenvoudig en al helemaal niet wanneer je dat via een algemene datingsite probeert te doen. Dat ondervond Roy Avezaat uit Zeeland keer op keer in zijn pogingen een leuke date te vinden. Daarom bestond bij Roy al langere tijd de wens om een eigen datingsite te ontwikkelen, speciaal bedoeld voor singles met een beperking.

Sinds kort is die website een feit, want OokWijDaten.nl ging afgelopen maandag de lucht in. Op deze gloednieuwe en heel moderne datingsite kunnen niet alleen mannen en vrouwen met elkaar daten wanneer ze zelf een beperking hebben. Ook mensen die geen beperking hebben maar wel open staan voor een date met lichamelijk beperkte singles zijn welkom.


De perfecte datingsite ontwerpen

Toen Roy in februari van dit jaar een bericht op Facebook plaatste dat hij graag een datingsite wilde beginnen voor mensen met een lichamelijke beperking ging dat bericht al snel viral en werd het meer dan 400 keer gedeeld. Zo kwam het ook onder ogen van een Zeeuws bedrijf dat gespecialiseerd is in webdesign. En omdat Roy ook nog een stageplek zocht had hij die bij dit bedrijf snel gevonden. Zo zat hij binnen korte tijd al met de programmeurs om tafel om zijn perfecte datingsite vorm te geven. Dat betekende een modern ontwerp, een aantal handige datingopties en veel aandacht voor veiligheid.


Gratis lidmaatschap voor de eerste 1.000 leden

Sinds kort staat de website online en kunnen geïnteresseerde singles lid worden. Omdat de site nog in ontwikkeling is (hij is officieel nog in een zogenaamde ‘beta’ periode) kunnen de eerste 1.000 mensen die zich aanmelden een gratis account aanmaken.

Op deze manier hoopt Roy ook in korte tijd veel nieuwe leden te mogen verwelkomen zodat hij en andere mensen met een beperking meer kans maken op een leuke date of een relatie. Ideaal dus als je een single bent met een beperking of een relatie met iemand die lichamelijk beperkt is niet uit de weg gaat.Wellicht vind je dit gerelateerde artikel ook interessant:

Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Nieuwe datingsite voor singles met een beperking

Wetime.be

Vriendschap
Nieuwe datingsite voor singles met een beperking

Cupify

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement