Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Nieuwe datingsite voor singles met een beperking

Laatst bijgewerkt: 7 juni 2018

Daten wanneer je een beperking hebt is niet eenvoudig en al helemaal niet wanneer je dat via een algemene datingsite probeert te doen. Dat ondervond Roy Avezaat uit Zeeland keer op keer in zijn pogingen een leuke date te vinden. Daarom bestond bij Roy al langere tijd de wens om een eigen datingsite te ontwikkelen, speciaal bedoeld voor singles met een beperking.

Sinds kort is die website een feit, want OokWijDaten.nl ging afgelopen maandag de lucht in. Op deze gloednieuwe en heel moderne datingsite kunnen niet alleen mannen en vrouwen met elkaar daten wanneer ze zelf een beperking hebben. Ook mensen die geen beperking hebben maar wel open staan voor een date met lichamelijk beperkte singles zijn welkom.


De perfecte datingsite ontwerpen

Toen Roy in februari van dit jaar een bericht op Facebook plaatste dat hij graag een datingsite wilde beginnen voor mensen met een lichamelijke beperking ging dat bericht al snel viral en werd het meer dan 400 keer gedeeld. Zo kwam het ook onder ogen van een Zeeuws bedrijf dat gespecialiseerd is in webdesign. En omdat Roy ook nog een stageplek zocht had hij die bij dit bedrijf snel gevonden. Zo zat hij binnen korte tijd al met de programmeurs om tafel om zijn perfecte datingsite vorm te geven. Dat betekende een modern ontwerp, een aantal handige datingopties en veel aandacht voor veiligheid.


Gratis lidmaatschap voor de eerste 1.000 leden

Sinds kort staat de website online en kunnen geïnteresseerde singles lid worden. Omdat de site nog in ontwikkeling is (hij is officieel nog in een zogenaamde ‘beta’ periode) kunnen de eerste 1.000 mensen die zich aanmelden een gratis account aanmaken.

Op deze manier hoopt Roy ook in korte tijd veel nieuwe leden te mogen verwelkomen zodat hij en andere mensen met een beperking meer kans maken op een leuke date of een relatie. Ideaal dus als je een single bent met een beperking of een relatie met iemand die lichamelijk beperkt is niet uit de weg gaat.


Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies