Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Nieuwe App FaceOff laat je de beste foto kiezen

Laatst bijgewerkt: 15 december 2016

Een veel voorkomend probleem op datingsites is dat mensen niet de juiste profielfoto kiezen. Hierbij komt het voor dat foto’s onduidelijk zijn of dat foto’s niet in de smaak vallen. Een foto is echter een unieke manier om een goede eerste indruk te maken op een datingsite. Eerder schreven we al een artikel met tips voor welke foto je het beste kunt gebruiken op een datingsite, maar nu is er ook een app die er voor zorgt dat jij je beste profielfoto kunt kiezen.

De app FaceOff laat je inloggen met Facebook en twee profielfoto’s van jezelf kiezen. Om te testen welke foto beter is worden beide foto’s voorgeschoteld aan andere gebruikers van de app. Deze gebruikers kunnen de foto die hun het meest aanspreekt aanklikken. Uiteindelijk krijg je een resultaat met welke foto beter is bevonden en met hoeveel procent van de stemmen.

De app is in eerste instantie alleen beschikbaar voor iPhones, maar er wordt druk gewerkt aan een Android versie van de app.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies