• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Ongemerkt daten in nieuw Belgisch TV-programma Matchmakers

Geplaatst op 5 april 2018 om 10:54

In het nieuwe Belgische televisieprogramma Matchmakers worden singles binnenkort gekoppeld aan 3 verschillende vrijgezellen, maar dan wel zonder dat zelf door te hebben. Want wat voor de single in kwestie telkens een spontane ontmoeting lijkt is in werkelijkheid minutieus door de makers van het programma in scène gezet. De kandidaten maken dus ongemerkt deel uit van de datingshow van presentator Jani en hebben in een paar dagen tijd tot 3 keer toe een eerste date. Zullen ze zonder de gewoonlijke datestress of te hoog gespannen verwachtingen in staat zijn de liefde van hun leven te ontmoeten?

Daten zonder het te weten

Steeds meer mensen maken tegenwoordig gebruik van datingsites en datingapps, ook in Vlaanderen. Toch ontstaan de meeste nieuwe relaties nog altijd nadat mensen elkaar spontaan hebben ontmoet. Als dat succes al zo groot is bij toevallig ontmoetingen, hoe zal het dan gaan wanneer je mensen tegenkomt die (zonder dat je dat weet) al door je vrienden of vriendinnen zijn gekeurd? Op die vraag probeert het nieuwe programma Matchmakers dus een antwoord te krijgen. Elke ontmoeting wordt natuurlijk uitgebreid vastgelegd, waarbij ook de vrienden en vriendinnen meteen live mee mogen kijken. Dat zal dus ongetwijfeld voor veel ontroerende maar ook aardig wat vermakelijke momenten zorgen.

Vlaamse singles op zoek naar een nieuwe relatie

Zowel mannen als vrouwen komen in Matchmakers aan bod. In de eerste aflevering van de show speelt de vrijgezelle Zita uit Gent de hoofdrol. Ze is 28 jaar oud en al twee jaar single. Net als haar vriendinnen vindt ze dat echt weer eens een leuke man zou moeten ontmoeten. Zal het haar vriendinnen lukken haar ongemerkt aan een nieuwe partner te koppelen? De tweede aflevering draait om Koen, een Vlaamse jongeman met een bekend probleem. Hij is weliswaar heel sociaal maar vindt het wel heel moeilijk om op een leuke vrouw af te stappen. Hoe zal het hem vergaan wanneer die leuke vrouwen voor de verandering op hem af worden gestuurd? Binnenkort is het allemaal te zien op de Vlaamse zender Vier.Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant:

Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Ongemerkt daten in nieuw Belgisch TV-programma Matchmakers

Wetime.be

Vriendschap
Ongemerkt daten in nieuw Belgisch TV-programma Matchmakers

Cupify

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement