Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Me3 is een nieuwe datingapp voor het vinden van vrienden

Vriendschap

Laatst bijgewerkt: 11 april 2017

Als volwassene is het maken van vrienden vaak moeilijk. Er zijn vaak minder mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten, maar we worden ook kieskeuriger als het gaat om welke mensen we in onze sociale kringen willen hebben. We hebben er al diverse artikelen over geschreven op deze site. Me3 hoopt dit op te lossen met hun nieuwe datingapp gericht op het vinden van vriendschap.

Me3 lijkt qua mechanisme een beetje op Tinder. Net al bij deze populaire datingapp moet je ook hier ‘swipen’. Je swipet echter niet tussen verschillende profielen, maar tussen verschillende interesses. Op deze manier kan de app een goed profiel van jou schetsen en je op deze manier matchen met mensen die dezelfde interesses hebben.

Als de app denkt goede matches te hebben gevonden, word je in een ‘Tribe’ toegevoegd. Dit is een groepschat van 3 mensen die veel met elkaar gemeen hebben. Vervolgens kun je elkaars overeenkomsten bekijken, met elkaar gaan chatten en elkaar beter leren kennen.

Via Me3 kun je volgens de makers dus gemakkelijk nieuwe vrienden ontmoeten in jouw regio die dezelfde gemeenschappelijke interesses hebben en jouw normen en waarden delen. De eigenaar van vertelt dat Me3 is ontworpen om de ongemakkelijkheid weg te halen bij het maken van nieuwe vrienden, terwijl je privacy wel gewaarborgd blijft.

Zodra er 500 inschrijvingen zijn in een bepaalde locatie wordt de app daar beschikbaar gemaakt. Op dit moment kunnen alleen gebruikers in New York de app nog gebruiken. Wanneer de app in Nederland beschikbaar wordt is dus nog even de vraag, maar als er genoeg interesse is kun je in Nederland binnenkort ook Me3 gebruiken.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies