Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

GroenLinks gaat viral via gay dating app Grindr

Gay

Laatst bijgewerkt: 3 april 2017

Wat politiek en een datingapp met elkaar te maken hebben? Niet zoveel, toch? Fout! Ze hebben meer met elkaar gemeen dan je denkt. Het gaat in dit geval om de lijstrekker van GroenLinks, Jesse Klaver. Hij blijkt op gay datingapp Grindr populair te zijn. Het zit namelijk als volgt: via de app wordt er een kettingbrief verstuurd naar de leden en daarin wordt hij als meest ‘Geile lijstrekker’ geprezen. Groen Links heeft aangegeven dat zij het bericht zelf niet hebben geschreven, maar er wel bekend mee te zijn.

Toch kan het zo zijn dat GroenLinks hier baat bij heeft. Er wordt namelijk in het bericht gevraagd of jij ook op Jesse Klaver stemt. Dit heeft misschien meer met zijn verschijning te maken dan met de inhoud, maar dat maakt sommige gebruikers van Grindr waarschijnlijk niets uit. Toch wordt er ook gesproken over het programma, maar of dat in dit geval de doorslag zal geven bij de app? Er wordt afgesloten met de zin: “Sta voor je waarden en waarden en stuur dit bericht door! X”.

Het is een raadsel wie het bericht online heeft gezet. Iedereen kan een account aanmaken op Grindr en dit bericht plaatsen. Toch is het opgevallen en doorgestuurd, anders was dit natuurlijk niet uitgekomen. Of het een stunt is voor de aankomende verkiezingen? Dat weet niemand, maar dat Jesse in de smaakt valt is iets wat zeker is. Wie weet is dit de nieuwe manier om kiezers naar de stembus te lokken?

Of het ook daadwerkelijk nut heeft, dat zullen de komende verkiezingen moeten uitwijzen.


icon app Grindr Gay

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Grindr Gay. Klik hier om alle artikelen over Grindr Gay te bekijken.

Bekijk alles over Grindr Gay »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies