Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Gratis je profiel verwijderen bij Ashley Madison na hack

Laatst bijgewerkt: 23 juli 2015

Nadat eerder deze week bekend werd dat de populaire vreemdgangers-website Ashley Madison gehackt was, biedt de website nu een gratis optie om je profiel te verwijderen van de website. Het bedrijf geeft aan de de privacy van de gebruikers voor hun het belangrijkste is.

Voorheen moesten gebruikers van de website 19 dollar betalen om hun profiel verwijderd te krijgen van de website, maar na de kritieken van afgelopen week heeft Ashley Madison besloten de “full-delete” optie gratis aan te bieden.

Volgens het bedrijf achter Ashley Madison hebben ze in de afgelopen week veel vragen gehad over het verwijderen van je account, en zijn ze daarom over gegaan op een mogelijkheid tot gratis uitschrijving.

Uiteraard ben je met het uitschrijven op de website niet gegarandeerd dat de hackers alsnog toegang hebben tot je gegevens. Op het moment van de hack zijn er namelijk records van 37 miljoen gebruikers uit de database “gestolen”. De uitvoerders van de hack hebben gedreigd met het publiceren van deze data, wanneer Ashley Madison haar website niet volledig uit de lucht haalt. Tot noch toe is er geen verdere berichtgeving vanuit het hackerscollectief geweest.

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies