Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Eva Jinek gekozen door vrouwen als minister-president

Laatst bijgewerkt: 15 oktober 2021

Omdat het internationale vrouwendag was op 8 maart, heeft de datingsite Lexa.nl een onderzoek gedaan naar een vrouwenkabinet. Hoe zouden wij zo’n kabinet indelen? Hierbij is Eva Jinek tot minister-president benoemd. Een hele eer natuurlijk, maar de andere ministers zijn ook niet mis. Wanneer jij een vrouwenkabinet zou moeten samenstellen, waar zou jij dan voor gaan?  Een vrouw met veel ervaring en daardoor weet je wat je aan haar hebt – of juist een vrouw met wat minder ervaring die een hele frisse blik op dingen kan geven?

Iedere vrouw die helemaal niets van politiek weet en het eigenlijk ook niet zo heel erg veel interesseert, heeft een zware dobber blijkt uit onderzoek van Lexa.nl. Het blijkt namelijk dat mannen dit interessant vinden aan een vrouw.  Ze vinden het aantrekkelijk als je er wel iets van weet en vindt. Ook zijn mannen bereidt om politieke voorkeur en verschillen niet zo zwaar mee te laten wegen dan dat vrouwen dit doen. Dus wanneer jij ergens voor staat en je bent het helemaal eens met een politieke partij dan kan je dit gerust noemen, hij zal niet zomaar van tafel lopen!

Het onderzoek van Lexa.nl op een kabinet met alleen maar vrouwen had een paar leuke uitkomsten. Zo is de reislustige Floortje Dessing gekozen tot minister van Buitenlandse Zaken – hoe kan het ook anders. Elle Lust is gekozen tot minister van Veiligheid en Justitie, ook die keuze is zeker te begrijpen. Bertie Steur, de bekende boerin van het mensonterendere Expeditie Robinson en Boer zoekt Vrouw, krijgt het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Als je dit zo leest zijn dit keuzes die wij heel goed snappen – en niet eens zo gek zijn toch? Misschien is dit iets voor de verkiezingen van 2021? Op wie zal jij gaan stemmen?


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies