Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Een app waarmee je je (online) dates kunt beoordelen?!

Laatst bijgewerkt: 4 mei 2016

Stroovy is een nieuwe app die transparantie tussen online daters wilt verbeteren. Met Stroovy kan je een beoordeling achter laten over een persoon die je via het internet hebt ontmoet. Op die manier kom je dus niet van een koude kermis thuis als je elkaar uiteindelijk ontmoet, maar weet je zeker wie je voor je hebt en wat de goede en slechte eigenschappen van deze persoon zijn. De app biedt daarnaast nog enkele functies om je online date te screenen.

De app wil je graag assisteren in je zoektocht naar je liefde en er voor zorgen dat je veilig, bewust en beter kunt daten. De community van Stroovy zorgt er voor dat je zeker weet dat je veilig online kunt daten door hun mening te delen over de online dater die jij voor je hebt. Aangezien veel mensen liegen op datingsites, heeft Stroovy het ultieme middel om door deze leugentjes heen te prikken.

De app is volledig gratis voor iedereen die reviews over andere daters wilt schrijven of lezen en geeft de toegang tot alle functies van de app. Hoewel de app eerst op de Amerikaanse markt gericht is, is het idee van een dergelijke app nieuw en interessant. Wanneer de app beschikbaar is in Nederland is nog niet bekend.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies