Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Dit zijn de meest sexiest accenten!

Laatst bijgewerkt: 12 juni 2017

Een Amerikaanse datingsite heeft onderzoek gedaan onder haar bezoekers naar de meest geliefde accenten onder haar bezoekers. Het resultaat is opmerkelijk.

Het onderzoek werd uitgevoerd door de datingsite Miss Travel en voerder het onder 1.164 Amerikaanse mannen en 1,425 Amerikaanse vrouwen. Onder de Amerikaanse mannen is een Israelisch accent het populairst. Zij vinden het accent spannend, terwijl vrouwen juist de voorkeur geven aan een Brits accent. Een Britse spraak wordt door Amerikanen namelijk gekoppeld aan intelligentie en klasse, wat voor vrouwen een belangrijke eigenschap is. Een Israelisch accent geeft bij mannen een mediterraanse indruk, aldus een medewerker van The Washington Times.

Dit is in schril contrast met het beeld dat we van films en televisie mij krijgen. Zij maken ons namelijk wijs dat er niets zo sexy als iemand met een Frans of Italiaans accent. Vrouwen gaven te kennen dat zij een accent gebaseerd op The Game Of Thrones erg sexy vinden, met Britse mannen er langs, daar op een volgend Schots en Spaans.

Australische en Zuidelijke accenten waren in beiden lijsten, man en vrouw, de enige overeenkomende accenten. Echter is de overkoepelende boodschap duidelijk, namelijk dat wij ons allemaal aangetrokken voelen tot mensen van exotische plaatsen die ver weg zijn, hun sexy stemmen weerspiegelen dit.

Bij mannen bestond de top 5 uit Australisch, Colombiaans, Frans en Zuidelijke Amerikaans. Bij de vrouwen bestond deze uit: Schots, Spaans, Australisch en ook het zuidelijk Amerikaanse accent. Accenten als Chinees, Nigeriaans, Filipino, Jamaicaans en Indisch, vallen volgens de Amerikanen onder de categorie niet sexy.


Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies