Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Nieuwe datingapp Miss Travel laat mensen meteen op vakantie gaan!

Laatst bijgewerkt: 6 juni 2017

Swipen is helemaal passé met de nieuwe datingapp Miss Travel. Deze app gooit jouw toekomstige date in het diepe. Deze app is namelijk niet zomaar een standaard dating app, maar een applicatie waarop je een tripje organiseert waar andere op kunnen reageren.

De tijd van standaard swipen en daten blijkt verleden tijd. Nu is er een datingapp op de markt die het mogelijk maakt om meteen in het diepe te springen, door met je date gelijk op date te gaan.

Allereerst registreer je jezelf op de website en zoek je een goede profielfoto. Daarna kun je kiezen uit drie soorten trips: Travel With Me ( je spreekt ergens af met een gebruiker en gaat dan samen reizen, Come To Me ( een andere gebruiker zoekt jou op in je woonplaats), of Show Me Your Town ( jij gaat een andere gebruiker opzoeken in zijn woonplaats).

Zo’n vakantie is natuurlijk niet gratis, daarom dien je aan te geven wie de reis betaald, of dat je de kosten deelt. Het is begrijpelijk dat je liever geen reis betaald voor een onbekende. Daarnaast oogt het ook vreemd als iemand anders je een reis cadeau doet. De app is dan ook bedacht door de oprichter van Seeking Arrangement. Deze website matcht vrouwen met sugar daddies.

Er zijn zo’n 615.00 mensen actief op de app, hierdoor zullen er zeker jonge mannen bij zitten die met jou een reis avontuur willen aangaan. Dit is natuurlijk wat anders dan eerst iemand te beoordelen op zijn uiterlijk. In plaats daarvan gaat men af op het avontuurlijke en spontane van het ontmoeten van jou date op een bijzondere of tropische bestemming.


Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies