Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Deze man ontwikkelde een dating app speciaal voor hem

Laatst bijgewerkt: 14 februari 2017

Natuurlijk kun je er voor kiezen om als single in de vijver de springen van online dating of dating apps. Hoewel online dating goede assistentie biedt voor het vinden van jouw liefje, ben je wel altijd 1 van de vele singles op een dergelijke dienst en is het moeilijk om er tussen al die singles uit te springen. Daar heeft de 45 jarige ondernemer en schrijver Shed Simove iets op gevonden. Hij ontwikkelde namelijk een alternatief voor Tinder waar je slechts 1 match ontvangt: meneer Simove zelf.

De app, die Shinder heet (een verbastering van Tinder en zijn voornaam, Shed), biedt je de mogelijk om je aan te melden met Facebook en vervolgens je matches te bekijken. De slogan: ‘Quality, not quantity’ spreekt boekdelen. Ironisch genoeg krijgt elke gebruiker van de app dezelfde match te zien: Shed Simove.

Als je je als man aanmeldt krijg je al snel de melding: ‘ Sorry, Shed is currently heterosexual’. Vrouwen die zich aanmelden kunnen daadwerkelijk in contact komen met Shed de egotripper. Deze actie is niet de eerste publiciteitsstunt die deze meneer opzette. Hij schreef eerder een boek over waar mannen naast seks nog meer aan denken die uit 200 lege pagina’s bestond en veranderde zijn naam bij de burgerlijke stand eerder eens in ‘God’.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies