Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Deze grafiek is de beste gids voor vrouwen op een datingsite

Laatst bijgewerkt: 25 april 2016

Als vrouw heb je het zwaar als het gaat om online daten. Veel mannen – en met veel bedoel ik ook echt veel – spreken je aan en soms heb je geen zin of tijd om zijn profiel te bekijken. Wij vrouwen hebben het druk en het vinden van een man moet maar net passen in onze overvolle schema’s. Gelukkig is er een schema gemaakt waardoor wij even niet zelf hoeven na te denken of dit de prins op het witte paard is, maar wordt dat voor ons gedaan. Een uitkomst, toch?

tinder machine

Hanna heeft dit schema gemaakt en op Twitter gedeeld. Bedankt Hanna! Het schema werkt als volgt. Je wordt bijvoorbeeld aangesproken of je ziet een profiel voorbijkomen. Normaal gesproken ga je dan – als het goed is – alle foto’s bekijken en ook zijn biografie lezen, voordat je een keuze maakt of hij het wel of niet waard is om tijd in te steken. Dat hoeft met dit schema allemaal niet. Wat heb je nodig? De foto die jij als eerste te zien krijgt en uiteraard het schema.

Het schema begint met de vraag: is het een foto van hemzelf ? Daar kun je dus ‘ja’ of ‘nee’ op antwoorden. Mocht je ‘ja’ antwoorden, dan krijg je de vraag: is het een selfie? Mocht je ook daar ja op zeggen, dan komt de volgende vraag. Is het een spiegelselfie? Wanneer ook daar het antwoord ja op is, is de grafiek luid en duidelijk; dat is een dikke vette nee! Ook komen er vragen over dieren en kinderen. Kortom bijna alles wat je tegen kan komen op het internet.

Hanna heeft het in haar schema ook nog even over de beruchte groepsfoto’s. Wat jongens met groepsfoto’s hebben is geen enkele vrouw duidelijk, maar irritant is het natuurlijk wel. Vooral als de volgende foto ook een groepsfoto is. Dan is het schema wederom heel duidelijk: dit is een nee. Houd dit schema bij de hand dan kan het niet meer misgaan. En jongens, misschien eens even dit schema bekijken?


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies