Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Deze Britse bar helpt je uit een foute date

Laatst bijgewerkt: 2 mei 2016

Je hebt een match op Tinder met een – zo op het eerste oog – leuke man. Na een aantal berichtjes geef je je nummer en begint het whatsappen. Vervolgens lijkt deze man potentieel datingmateriaal. Helaas ken je hem niet en ook je vrienden hebben geen idee wie deze mister perfect is. Je wilt hem natuurlijk niet zomaar laten lopen, dus je spreekt wat af. Hij blijkt toch niet zo perfect te als die jij voor ogen had en het liefst zou je ter plekke door de grond verdwijnen. Gelukkig heeft een Britse bar, The Brickyard, de oplossing om te ontsnappen aan jouw Tinderdate.

In het toilet van de bar bevind zich een bord. Op dat bord staat dat je een personeelslid kan waarschuwen als je in een ongemakkelijke situatie terecht gekomen bent, met bijvoorbeeld jouw date. Op het bord staat letterlijk: je Tinderdate gaat niet goed? Hij lijkt niet op zijn foto of hij doet raar? Kom dan naar de bar en vraag om Rachelle of Jennifer, dan halen wij jou hieruit en/of krijg je een taxi.

The Brickyard vindt het belangrijk hun vrouwelijke gasten een veilig gevoel te geven. Ze hebben daarom in het toilet een bord geplaatst om vrouwen aan te moedigen hen te waarschuwen wanneer het niet goed gaat, of wanneer zij zich onveilig voelen. Dat dit bord viral is gegaan had de Britse bar zeker niet verwacht. Het is een bord dat meer dan de aandacht heeft getrokken. Of andere bars dit nu overnemen is nog niet bekend. Wel is het de enige bar in Engeland waar waarschijnlijk afgesproken wordt door vrouwen met hun eerste Tinderdate. Niks te verliezen dus!

Omdat deze situatie natuurlijk niet alleen voor de vrouwelijk gebruikers geldt, zijn ze op dit moment ook bezig met een zelfde soort campagne voor de mannen en hun Tinderdates.


Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies