Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Jonge Brit begint datingplatform voor fans van Kanye West

Laatst bijgewerkt: 20 maart 2018

Een webdesigner van 22 jaar uit Groot-Brittannië heeft op internet aangekondigd binnenkort een datingplatform te openen die speciaal is bedoeld voor alle fans van Kanye West. Op de website Yeezyfans.dating kan vanaf eind maart elke single lid worden die de rapartiest en zijn muziek een warm hart toedraagt, om zo te daten met andere fans. Op de voorpagina staat nog weinig informatie, maar wel valt te lezen dat de datingsite speciaal is bedoeld “voor de fans van het genie meneer Kanye West”.

Fans van Taylor Swift niet welkom

Naast de korte aankondiging bevat de homepage ook de mededeling dat fans van Taylor Swift niet welkom zijn. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de vete tussen beide celebrity’s die zich al sinds 2009 voortsleept. Toen bestormde West tijdens de MTV Video Music Awards het podium waar Swift net een award kreeg uitgereikt voor Best Female Video. Hij pakte de microfoon van haar af en verkondigde dat de prijs eigenlijk naar Beyoncé had moeten gaan. Sindsdien hebben zich nog veel incidenten voor gedaan tussen beide kemphanen.

Nog even wacht voor je kunt gaan daten

De oprichter van de Kanye West datingsite is de 22-jarige Harry Dry. Hij heeft een project gestart op een Britse crowdfunding website om een startkapitaal bijeen te krijgen. De website zelf is volgens zijn projectomschrijving al bijna helemaal af, maar hij kan wel een financiële injectie gebruiken voor de marketing. Helaas is er nog maar weinig animo, want op het moment van schrijven waren er nog slechts drie donaties gedaan voor een totaalbedrag van 45 pond. Er is dus een kans dat de datingsite nooit van start zal gaan. Maar ook al is de website nog niet officieel gelanceerd, je kunt wel alvast je e-mailadres achterlaten om direct na de opening lid te kunnen worden.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies