• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 205 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

scheiding banen

Banen met risico op echtscheiding

Geplaatst op 20 april 2017 om 15:37

Als je iemand leert kennen op een datingsite, zijn er een paar dingen die je eigenlijk altijd wel wilt weten. Vaak wordt gevraagd naar de hobby’s die iemand graag doet, of van wat voor muziek iemand houdt. Maar ook: wat doe je voor werk? Niet alleen kan het veel zeggen over je toekomstige partner, maar het kan ook bepalend zijn voor je relatie.

We besteden, als we fulltime werken, zo’n veertig uur per week op ons werk. Hopelijk hebben we het daar dan ook naar ons zin. Dat zou best goed kunnen, als we daar interessante en leuke mensen ontmoeten. In sommige beroepen heb je daar meer kans op dan in andere. In de Verenigde Staten onderzocht de Radford Universiteit de invloed van verschillende banen op het privéleven. De ene baan is de andere niet. Het werd duidelijk dat de kans op een scheiding veel groter is, als je een artistiek beroep uitoefent, zoals dansen of choreografie. Deze mensen hebben 43% kans om te scheiden. Dat is ook geen wonder als je bedenkt dat dansers onregelmatige werktijden hebben en veel reizen. Het spannende artiestenbestaan kan een flinke wissel trekken op je huwelijk.

Mensen die direct fysiek contact met hun cliënten hebben, lopen ook meer risico op een scheiding. Fysiotherapeuten staan hoog op de lijst met 38,2%. Het zal wel een kleine stap zijn van een sportmassage naar een andere, intiemere vorm van aanraken. Ook artsen en verpleegsters lopen kans hun huwelijk in gevaar te brengen met 28,9%. Werken in het uitgaansleven zorgt eveneens voor moeilijkheden. Waarschijnlijk komt dit doordat deze mensen veel leuke contacten opdoen in een gezellige omgeving. Dit vergroot de kans op vreemdgaan. Wil je liever daten met iemand met wie je een toekomst kunt opbouwen? Zorg dan dat je in contact komt met een schoonmaker, dakwerker of landbouwingenieur. Zij hebben de minste kans op een gebroken relatie.Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant:

Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Banen met risico op echtscheiding

Ourtime

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement