Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

De perfecte vrouw bestaat echt!

Laatst bijgewerkt: 10 juli 2017

Waarom zou je alleen van konten of lippen kunnen houden als je alles kunt krijgen? Een recent project heeft onderzocht hoe de perfecte vrouw eruit hoort te zien. Na een onderzoek onder een aantal vrouwen met als hamvraag, “wat is je beste eigenschap?”

VictoriaMilan– een datingsite voor getrouwde en gebonden koppels die een affaire zoeken of aangaan, deed onderzoek onder meer dan 5 miljoen leden overal ter wereld. Daar werd onderzocht wat zij het meest syxiest aan een vrouw vonden. Uit nummer een land uit elke top drie werd gekozen, daarmee creëerde ze virtueel de perfecte vrouw.

De ideale vrouw komt uit Europa en heeft prachtige ogen uit Hongarije, een lief Tsjechisch gezicht, een strakke Finse kont, zachte handen uit Zwitserland, Poolse benen, een paar volle Spaanse lippen en een weelderige Deense boezem. Wil je smelten in de mooiste ogen van de wereld ga dan naar Hongarije, België en Griekenland.

De vrouwen in Tsjechië, Zweden en Nederland hebben de mooiste gezichten, hun kaaklijn en symmetrie in het gezicht zijn verfijnd. De beste achterwerken op aarde vind je in Finland, Noorwegen of Roemenië.

Ga je in de zomer naar Polen, Ierland of Zuid-Afrika, dan kan je genieten van lange, zachte, slanke benen van de lokale vrouwen die rondlopen in mini rokjes en zomerjurkjes. In landen als Denemarken, Duitsland en Engeland kunnen mannen die van borsten houden hun lol op. In deze landen zijn vrouwen te vinden met de grootste curves. Lippen die gemaakt zijn om te kussen vind je in landen als: Italië,Spanje en Frankrijk. De vrouwen in deze landen worden gezien als passievolle vrouwen met volle, complete lippen, die wel van een borreltje en gezelligheid  houden. In Oostenrijk, Zwitserland of Slovenië vind je vrouwen met zachte handen. Zij weten hoe ze hun handen goed moeten verzorgen. Neem een hand van een vrouw uit een van deze landen en je proeft de kunst en cultuur.

De oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal geeft aan dat alle vrouwen mooi zijn, echter heeft de perfecte virtuele vrouw de ultieme sexy kenmerken van elk land. “De virtuele perfecte vrouw is gecreëerd door vrouwen uit landen over de hele wereld, welke elk hun sterktes kennen en hun mooie eigenschappen. Door een lijst samen te stellen konden we zien wat de vrouwen uit deze landen te bieden hebben aldus Vedal.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies