Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

RichMeetBeautiful datingsite review

RichMeetBeautiful
Probeer RichMeetBeautiful gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

RichMeetBeautiful profileert zich als de nummer 1 datingsite voor sugar daddy’s en sugar baby’s. Ondanks dat er meerdere websites in dit segment te vinden zijn, pakt RMB het op verschillende fronten anders aan. Zo heb je veel opties om je profiel anoniem te houden en heeft de datingsite diverse unieke functies die het online daten gemakkelijker maken.

De markt voor suikeroompjes en nichtjes is er een die de afgelopen jaar een grote groei heeft doorgemaakt. Steeds meer mensen zijn op zoek naar vrijblijvend contact waarblij de verplichtingen die bij een relatie komen niet vervuld hoeven worden.

Waarom kies je voor RichMeetBeautiful?
 • Nederlandse sugar daddy site
 • Veel Nederlandse gebruikers, zowel daddy's als baby's
 • Gratis te gebruiken voor sugarbaby's
Schrijf je gratis in bij RichMeetBeautiful

RichMeetBeautiful in het kort

RichMeetBeautiful biedt een online platform aan welgestelde alleenstaande mannen en vrouwen om in contact kunnen komen met aantrekkelijke alleenstaande heren of dames voor een vrijblijvend contact.

Het doel is daarbij niet het tot stand brengen van een duurzame relatie, want een zogenaamd ‘suikerarrangement’ is een delicate balans tussen behoeftes van de suikeroom (of suikertante) aan de ene kant, en die van het jongere suikernichtje (of suikerneefje) aan de andere kant. De oudere en altijd financieel goed bedeelde partij laat de jongere man of vrouw delen in ervaring en luxe, en krijgt daar plezier en ontspanning voor terug met een jeugdig en dikwijls aantrekkelijk persoon.


Over sugardating

Deze vorm van daten wordt ook wel “Sugardating” genoemd en is enkele jaren geleden overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, waar al langere tijd met veel succes gegoede sugardaddy’s aan vaak jonger sugarbaby’s worden gekoppeld.

Sinds enkele jaren wordt deze manier van daten ook via diverse platformen op internet aangeboden. Een andere bekende datingsite die zich hierop richt is Suikerarrangement. Die site is volledig Nederlands, terwijl RichMeetBeautiful zich op heel veel verschillende landen richt.


Inschrijfproces

Inschrijven bij RichMeetBeautiful is veilig, anoniem snel en efficiënt. Hier lees je hoe je dit doet.

blank

Aanmelden met je mailadres

Voorheen was het mogelijk om jezelf aan te melden met behulp van een bestaand Facebook-account, maar die optie is enige tijd geleden van de site verwijderd. Je kunt alleen nog maar lid worden door een los account aan te maken bij RichMeetBeautiful zelf. Dat is gelukkig ook heel eenvoudig. Op een later moment verifiëren met Facebook en direct foto’s toevoegen vanaf je Facebook-profiel is wel nog gewoon mogelijk.

RichMeetBeautiful account aanmaken

Klik op de gele knop Probeer gratis en anoniem om een nieuw account aan te maken. Er wordt dan een inschrijfformulier ingeladen waar je achtereenvolgens je gebruikersnaam (die mag anoniem zijn), een geldig e-mailadres, je eigen geslacht en dat van de gewenste sugarbaby/sugardaddy, een veilig wachtwoord en je geboortedatum invult.

Wanneer je het formulier hebt verstuurd en alle gegevens zijn geaccepteerd stuurt de site je door naar een module met aanvullende vragen over wie je bent en wat je zoekt. Als eerste selecteer je daarbij je woonplaats. Typ de eerste letters en selecteer de juiste plaats uit de lijst. Nu moet je eerst even je account via e-mail bevestigen wanneer je dat nog niet had gedaan.

blank

Privéfoto’s en de Anonymizer

De volgende stap is het uploaden van een of meer foto’s. Wanneer je discreet op zoek wilt is dat lastig natuurlijk, maar gelukkig is het gewoon toegestaan om een anonieme foto te gebruiken, waarbij dus je gezicht niet zichtbaar is. Je kunt echter ook de Anonymizer gebruiken. Dat is een hulpmiddel op de site waarmee je jezelf makkelijk en snel onherkenbaar maakt op foto’s. Dat heeft als voordeel dat je jezelf ook weer zichtbaar kunt maken voor bepaalde leden waar je contact mee hebt gekregen. Dat doe je door het uitdelen van privésleutels en hoe die werken lees je verderop in deze review.

blank

Profielverificatie

Het succes van RichMeetBeautiful is voor een groot deel afhankelijk van de mate van discretie waarmee leden er naar een suikerarrangement kunnen zoeken. Dat kan echter nadelige gevolgen hebben voor de activiteit op de site, want hoe weet je nu of iemand echt betrouwbaar is? Dat heeft de site ondervangen door een geavanceerde profielverificatie in te bouwen. Die steunt op twee pijlers: de eerste is verplicht en bestaat uit verificatie via SMS (en dus je telefoonnummer). De andere is naar eigen voorkeur in te vullen, want je moet daarnaast via Google, Windows (Microsoft) of Facebook verifiëren dat je echt een bestaand persoon bent.

Wanneer je deze stappen hebt doorlopen wordt dat getoond op je profiel, waardoor je meer kans maakt op een match.

Taal instellen

Op het eerste oog lijkt RichMeetBeautiful alleen in het Engels beschikbaar te zijn, maar je kunt de taal ook naar het Nederlands omschakelen. Dat doe je in de footer van de site, waar je als het goed is een vlaggetje en een taal ziet staan. Klik erop en selecteer Nederlands om de site direct helemaal in je eigen taal beschikbaar te hebben.


Doelgroep

blank

Deze datingsite biedt daarmee een online platform voor rijkere alleenstaande mannen of vrouwen om in contact kunnen komen met aantrekkelijke alleenstaande heren of dames voor een vrijblijvende relatie.

Deze “Sugardating” niche, waarbij sugardaddy’s aan sugarbaby’s worden gekoppeld is in de Verenigde Staten ontstaan en bestaat inmiddels al een tijdje. Sinds enkele jaren wordt deze manier van daten  ook via diverse platformen op internet aangeboden. Een andere bekende site die zich hierop richt is Suikerarrangement.


Hoe werkt de matching?

Hoe kun je leuke profielen ontdekken en met ze in contact komen? Je leest het hier!

Zoekmachine

Je kunt op de website onder meer een uitgebreide zoekopdracht plaatsen, waarbij je kunt filteren op verschillende leeftijden en regio’s. Bovenaan de pagina zie je meteen het zoekformulier staan. Selecteer een regio, zoekstraal, leeftijdsgrens en klik op Zoek. De overeenkomende profielen worden direct getoond op het scherm.

Berichtjes versturen

Tijdens het bladeren door de profielen kun je gemakkelijk andere gebruikers toevoegen aan je favorieten. Ook kun je gemakkelijk zien welke leden op dit moment online zijn. De beste manier om met iemand in contact te komen die je interesse heeft is echter door meteen een berichtje te sturen. Dat kun je als premium lid direct doen. Typ eenvoudig een korte introductie van jezelf, een persoonlijke vraag of een compliment en verstuur het bericht. Wanneer je een reactie ontvangt wordt die meteen rechts in het scherm getoond.

blank


Doelgroep

RichMeetBeautiful is uitdrukkelijk gericht op rijke mannen en vrouwen, of mensen die op een andere manier een groot aanzien hebben binnen onze samenleving. Vrijwel altijd gaat dat om mensen die zich graag in luxe, comfort en schoonheid onderdompelen. Het andere deel van de doelgroep bestaat natuurlijk uit de sugarbaby’s die zich aan deze levensstijl willen laven in goed gezelschap van de oudere heer of dame.


Functies

RichMeetBeautiful biedt verschillende extra functies aan om het online daten gemakkelijker en leuker te maken. Je kunt op de website onder meer een uitgebreide zoekopdracht plaatsen, waarbij je kunt filteren op verschillende leeftijden en regio’s. Tijdens het bladeren door de profielen kun je gemakkelijk andere gebruikers toevoegen aan je favorieten. Ook kun je gemakkelijk zien welke leden op dit moment online zijn.

blank

Knipogen en kado’s

Zoals eerder gezegd beschikt de site over enkele leuke gimmicks om de gebruikerservaring nog iets leuker te maken. Zo is er de mogelijkheid om te laten weten dat je iemand leuk vind door een knipoog te versturen. Op deze manier kun je op een laagdrempelige manier het ijs breken. Als je iemand al wat langer kent is er ook de optie om iemand te verrassen met een virtueel kado’tje.

Privésleutels

Hecht je waarde aan anonimiteit en privacy tijdens het online daten? Dan is het verstandig om de privésleutel functie van RichMeetBeautiful te gebruiken. Je kunt hiermee bepaalde foto’s op je profiel afschermen. Deze foto’s zijn in dat geval alleen te bekijken voor gebruikers die je privésleutel kennen. Een leuke manier om meer controle te krijgen over je profiel.

Functies met een gratis account

RichMeetBeautiful biedt verschillende extra functies aan om het online daten gemakkelijker en leuker te maken:

 • Een eigen profiel aanmaken.
 • Profielfoto’s uploaden en anonimiseren met de Anonymizer.
 • Profielen zoeken met de zoekmachine.
 • De profielen van andere leden bekijken.
 • Profielen aan je favorieten toevoegen.
 • Een knipoog (wink) versturen als je iemand leuk vindt.

Functies met een premium account

Als premium lid kun je nog veel meer functies gebruiken:

 • Zien wie er op je profiel is geweest.
 • Chatten met andere leden.
 • Verzoeken versturen om privéfoto’s te mogen zien.
 • Virtuele cadeautjes versturen.
 • Zonder limiet profielen liken.
 • Alle knipogen zien.

Beveiliging

De beveiliging van deze datingsite volstaat. Op de homepage van de website wordt met een aantal keurmerken direct duidelijk gemaakt dat er vertrouwelijk omgegaan wordt met je gegevens.

blank

Veel van deze iconen zeggen echter niet zoveel. Wel is het zo dat de website over een SSL certificaat beschikt waardoor hackers je gegevens niet kunnen onderscheppen terwijl je gebruik maakt van de website. Daarnaast is de website gescant door Norton Anti Virus en zijn er geen besmettingen gevonden op de servers.


Kosten van RichMeetBeautiful

Gebruik maken van RichMeetBeautiful is niet voordelig. Het is zo prijzig dat de site zijn abonnementstarieven zelfs per week vermeldt in plaats van per maand (wat gebruikelijk is). Hieronder hebben we de actuele prijzen genoteerd. Wij hebben die zelf wel doorgerekend naar een maandprijs, omdat dit nu eenmaal makkelijker vergelijken is met andere sites:

 • Een premium Silver lidmaatschap van 1 maand kost € 79,99
 • Een premium Gold lidmaatschap van 3 maanden kost € 209,97 (€ 69,99 per maand)
 • Een premium Platinum lidmaatschap van 6 maanden kost € 359,95 (€ 59,99 per maand)
 • Een premium Diamond lidmaatschap van 1 jaar kost € 599,90 (€ 49,99 per maand)

Standaard geeft RichMeetBeautiful alleen een creditcard weer als betaalmiddel, maar je kunt ook gewoon vooruitbetalen met iDeal. Klik op de gele knop Choose another payment method om meer betaalopties weer te geven.

blank


RicMeetBeautiful dating app

Er is voor dit datingplatform ook een dating app beschikbaar, maar helaas wel alleen voor het Android besturingssysteem. Je kunt de app dus niet gebruiken op je iPhone. Via de app kun je alles doen dat ook via de datingsite mogelijk is, van inschrijven tot zoeken en berichten uitwisselen, alles is eenvoudig te vinden en bedienen.


Bekendheid

RichMeetBeautiful is wereldwijd de bekendste en meest gebruikte datingsite voor sugar dating. Desondanks valt het aantal leden in ons eigen land nog altijd wat tegen. Dat komt ongetwijfeld door enkele lokale concurrenten zoals het eerder genoemde Suikerarrangement.nl die bezoekers af zullen snoepen van deze toch al redelijk beperkte doelgroep.

Het spreekt wat ons betreft redelijk voor zich dat suikeroompjes en tantes in het zuiden van het land en dan met name in de populaire studentensteden relatief veel keus hebben. Woon je wat verder uit de buurt, stel dan gerust de zoekstraal wat groter in.


Support & Klantenservice

RichMeetBeautiful is een website die wereldwijd actief is maar gewoon in Europa is gevestigd, om precies te zien op Malta.

Dit zijn de gegevens van het bedrijf Richmeetbeautiful Holding Ltd:

Richmeetbeautiful Holding Ltd
The Plaza Commercial Centre
Level 8, Suite 5, Bisazza Street
Sliema (Malta)
E-mail: support@richmeetbeautiful.com

Contact met de klantenservice en helpdesk

Wanneer je een vraag hebt over het gebruik van de website kun je het beste eerst de online database met hulpvragen en antwoorden doornemen. Wanneer je eigen vraag or probleem daarin niet wordt vermeld, of de vraag om een persoonlijk vraagstuk gaat (zoals over een betaling of je eigen profiel) kun je via het contactformulier een bericht sturen.

Linksonder in het scherm zie je als het goed is een gele knop staan met Help erop. Klik erop om meteen een zoekwoord te typen of klik op de knop Contact us om naar het contactformulier te gaan. Je moet dan eerst even een onderwerp selecteren uit de lijst, waarna je jouw bericht kunt typen, eventueel een bijlage toe kunt voegen en met de knop Send je vraag kunt versturen. (Check wel even dat het reeds ingevulde e-mailadres nog klopt.)


RichMeetBeautiful opzeggen

RichMeetBeautiful opzeggen gaat via een aantal stappen. Check eerst bij je instellingen dat het e-mailadres dat je daar hebt ingevuld nog actief is en pas het anders eerst aan. Ga op deze zelfde pagina naar het kopje Deactiveer uw profiel en klik daar op de link dit formulier om naar het definitieve opzegscherm te gaan.

Vink de CAPTCHA aan en klik op de verzendknop. Let goed op, want je bent er nu nog niet! Ga naar je e-mail en open het bericht dat je van RichMeetBeautiful hebt ontvangen. Onderneem de acties die daarin staan beschreven om je profiel daadwerkelijk te verwijderen.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Nederlandse sugar daddy site
 • Veel Nederlandse gebruikers, zowel daddy's als baby's
 • Gratis te gebruiken voor sugarbaby's
Minpunten:
 • Engelstalige site
Probeer RichMeetBeautiful gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Review inzenden over RichMeetBeautiful

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen RichMeetBeautiful

Ervaring geschreven door Sugarboy
30 juni 2018
scam dating platform

Deze site is pure oplichting! Heb je nog geen premium, dan krijg je berichten van (nep-)profielen in je box, die je pas kunt lezen met een premium membership. Zodra je premium membership hebt en je berichtjes terug stuurs zullen de betreffende dames je laten zitten en niet meer reageren!
Icm de terugkerende betalingen lijkt dit meer op een scam van de ontwikkelaars dan op een dating platform, begin er niet aan!!

Ervaring geschreven door Mike
11 juni 2018
Misleidend

Deze site jaagt je doormisleiding op hoge kosten. En dat gaat heel geraffineerd.

Ik had na lang twijfelen (duur!) toch maar besloten om een maand te proberen. Daarom abonnement voor 1 maand genomen, kosten 80e ! Betaald via iDeal.

Nu heb ik na een halfjaar pas ontdekt dat ze ELKE MAAND 80e afschrijven. Ze hebben blijkbaar een truc waarmee ze bij de bank/iDeal van een eenmalige betaling een automatische incasso kunnen maken.
In de algemene voorwaarden staan dingen zoals dat je gebruik van de site in feite overal mee akkoord gaat. En dat ze zondermeer prijzen mogen aanpassen. En blijkbaar ook dat ze periodiek mogen afschrijven.

Ook dat afschrijven gebeurt geraffineerd: ze vallen niet op doordat ze veelgebruikte namen gebruiken zoals 'worldpay' en 'digisecbilling'.
Wanneer je net als ik regelmatig spulletjes koopt op Internet, hebben veel van die afschrijvingen ook zon vergelijkbare omschrijving. Valt niet meteen op. Zou wel meteen opvallen als ze in de omschrijving namen zouden gebruiken als bijv. 'Richmeetbeautiful' of 'sugardating site' of zelfs 'victoria milan' of iets dergelijks.

Anyway, heb nu zon half jaar die afschrijvingen gehad, ofwel al meer dan 500e !
Ik vind dit pure misleiding en geldklopperij!
Ben naar de bank gegaan om iig verdere afschrijvingen van hun rek.nummer te blokkeren.
Storneren lukt helaas alleen tot max. 2 maanden terug.

Blijf dus weg van deze site want je wordt genaaid.

Ervaring geschreven door Mark
1 december 2017
Weinig vrouwen

Blijf weg bij deze site. Er staan niet veel meiden op. En alles is, zonder dat je het weet, 'auto renewal'. Hoe je dit uit kunt zetten, is heel lastig te vinden op de website. De klantenservice reageert niet. Wegblijven bij deze site.

Ervaring geschreven door Beetleiden
23 oktober 2017
veel fake profielen

Matig werkende site. Slechte communicatie vanuit klantenservice. Veel fake profielen dir nooit online zijn. Groot aantal oplichters die geld vooraf wensen. Veel mooie en leuke dames maar ook bij mooi aanbod geen of zeer summiere reactie.

Ervaring geschreven door nikki
25 september 2017
RMB is prima

Gewoon een erg prima website die goede diensten levert. Een aantal nadelen:

- Redelijk duur als je als sugar daddy inschrijft
- Veel vertaalfoutjes op de site
- Soms bepaalde technische features die niet helemaal goed werken

Ben nog op zoek naar een sugar baby, hou jullie op de hoogte...

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement