• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 205 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

seks mannen vrouwen

Wie hebben er vaker seks: mannen of vrouwen?

Geplaatst op 13 april 2017 om 09:30

Wie hebben het meeste seks, mannen of vrouwen? We horen altijd dat mannen meer aan seks denken en een hogere seksdrive hebben. Er gaan veel praatjes de ronde, er wordt veel opgeschept. Maar wat is hiervan waar? Victoria Milan, een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een affaire, voerde een onderzoek uit. 5917 Leden uit 15 verschillende landen deden mee aan de enquête, waaruit zou moeten blijken hoe seksueel actief ze zijn met hun vaste partners of minnaars. Wat blijkt? Praatjes vullen geen gaatjes. Vrouwen zijn degenen die het meeste seks hebben.

Het is wel bekend dat mannen vaker zin hebben in seks dan vrouwen en dat blijkt ook uit de cijfers: 56,1 procent voelt meerdere keren per dag een drang naar seks, terwijl dit bij 37 procent van de vrouwen zo is. Het blijkt ook dat 29,3 procent van de  vrouwen elke dag seks heeft met hun vaste partner. Een even groot aantal beweert elke dag seks te hebben met hun minnaar. En dit terwijl iets meer dan een kwart van de mannen een keer per week seks heeft met hun vaste partner.

Niet alleen geniet een derde van de vrouwen dagelijks van seks met hun partner, ze hebben ook meer sekspartners. Vrouwen hebben gemiddeld 4 sekspartners in een jaar, tegen mannen slechts 3. Vrouwen hebben 4,9 dagen per week seks, en mannen 4,1. Dit zijn maar cijfers, maar in gewone taal blijkt dat vrouwen over de hele wereld gewoon meer en betere seks te hebben dan mannen.

Wat onenightstands betreft, blijkt dat die niet meer zo aantrekkelijk zijn. Een nachtje stomende seks met een onbekende is voor zowel mannen als vrouwen niet interessant. Dit doet hooguit een derde van de mannen en vrouwen één keer per jaar. Blijkbaar vinden we het toch het prettigste om seks te hebben met iemand die we beter kennen.


Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Wie hebben er vaker seks: mannen of vrouwen?

Ourtime

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement