Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Vrouw van balkon afgegooid tijdens Tinderdate

Laatst bijgewerkt: 8 maart 2017

Dat een Tinderdate soms iets teleurstellender kan eindigen dan je soms van tevoren had gehoopt, is voor niemand nieuws. Toch kan het altijd erger dan je denkt. Wanneer je afspreekt met een man of dame is het de bedoeling dat het een leuke avond wordt, dit was dan ook voor een 26-jarige Nieuw-Zeelandse de bedoeling. Helaas kan zij haar Tinderdate niet meer na vertellen.

Warriena Wright had afgesproken in het Australische toeristenplaatsje Surfers Paradise, met haar 30 jarige Tindermatch, genaamd Gable Tostee. Nadat het een gezellige avond was, met wat alcoholische drankjes en seks, werd de ochtend iets minder gezellig. Vroeg in de ochtend kregen de twee enorme ruzie. Tostee zou Wright hebben bekogeld met spullen en daarna zou hij ook haar keel hebben dichtgeknepen. Alsof dat nog niet erg genoeg was zou hij haar op het balkon hebben opgesloten. Ze kon nergens heen en hij wilde haar, zo verklaren getuigen, niet binnen laten. Er is een opname gemaakt waarbij je Tostee hoort zeggen: “Je mag blij zijn dat ik je niet van het balkon gooi, psychopathisch kreng. Als je iets flikt, sla ik je knock-out.”

Omdat Wright niet naar binnen werd gelaten na lang smeken volgens getuigen heeft ze geprobeerd naar een ander balkon te klimmen. Daar is het helaas fout gegaan en is ze veertien verdiepingen naar beneden gevallen. Tostee zegt dat Wright zich steeds gevaarlijker en agressiever ging gedragen gedurende de nacht en geeft aan dat hij onschuldig is. Ook geeft hij aan dat hij dit nooit gewild heeft en al helemaal niet verwachtte. De 30-jarige Tostee kan levenslang krijgen, en dat allemaal na een Tinderdate.

icon app Tinder

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.

Bekijk alles over Tinder »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies