Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Vrouw ontmoet haar dubbelganger op een datingapp

Laatst bijgewerkt: 18 april 2016

Ilysse Ratner ontving een verontrustend berichtje van een goede vriend. David Aronin had namelijk Ratner haar catfish ontdekt. Hij was nietsvermoedend actief op de datingapp JSwipe, toen hij een foto voorbij zag komen waarop zijn goede vriendin Ratner te zien was. Snel stuurde hij een berichtje naar haar, dat haar foto’s door iemand anders gebruikt werden.

Toen Ratner de foto te zien kreeg was ze geschokt. Dit was geen catfish, maar iemand die wel heel erg op haar leek! Zelf werkt ze in de fashionindustrie in New-York en wat bleek, haar dubbelganger was een fashion designer. Dit kan toch bijna geen toeval meer zijn? Ze stuurde haar een berichtje om in contact te komen. Zo hebben de twee elkaar ontmoet en kwamen ze achter elkaars bestaan.

Vrienden dachten nog steeds dat het ging om een catfish en er zouden zelf geruchten rondgaan dat er nog veel meer accounts waren waarop haar foto’s gebruikt werden. Dit bleek niet waar te zijn en het blijkt dat er toch echt twee personen op deze wereld rondlopen die ontzettend op elkaar lijken. Toen Ratner de foto’s van haar en haar dubbelganger naast elkaar plaatste geloofde veel mensen niet dat het twee verschillende personen waren. Zelfs haar moeder vond het moeilijk om de twee uit elkaar te houden, zo erg lijken de look-a-likes op elkaar. Vooral de ogen lijken naar eigen zeggen enorm overeen te komen. Als je moeder het verschil niet eens kan zien, wie dan wel?

Wat zou jij doen als je hoort dat iemand jouw foto’s gebruikt? Het gebeurt helaas vaker dan wij denken. Er is zelf een heel televisie programma ontstaan op MTV, genaamd Catfish, waarbij ze mensen bij elkaar proberen te brengen die een relatie hebben met iemand die ze alleen maar kennen via internet.

Gelukkig is het in het geval van Ratner iemand die erg veel op haar lijkt. Er wordt wel eens gezegd dat iedereen een dubbelganger heeft op deze wereld. Zou dat dan ook voor jou gelden?

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies