Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Vrouw doet aangifte omdat haar date scheten laat

Laatst bijgewerkt: 11 april 2016

Dat mensen rare dingen doen wanneer ze afgewezen worden, is waarschijnlijk niets nieuws voor je. Toch zal je dit nog niet eerder gehoord hebben. Een man in Zweden heeft, als het gaat om rare dingen, dit toch weer naar een stinkend dieptepunt weten te brengen.

De Zweedse man had een afspraak met een Zweedse vrouw. Hij is op een zondag naar haar appartement gegaan zodat de twee elkaar konden zien. De man verwachtte dat ze seks zouden hebben. In eerste instantie stemde de vrouw daar ook mee in maar toen eenmaal zo ver was wilde ze toch niet. De vrouw was van gedachten veranderd en wilde niet meer.

Een normale man had hier hopelijk iets meer respect voor gehad. Helaas was de Zweed het hier helemaal niet mee eens en zinde op wraak. Toen hij onderweg was naar de voordeur heeft hij nog een cadeautje achtergelaten. Volgens de Zweedse was dit was een hele grote, vieze stinkende scheet.

De vrouw heeft onmiddellijk de politie gebeld. Ze deed verslag van de scheet aan de Zweedse politie. “Het rook heel erg slecht in het appartement,” aldus het proces verbaal van de politie.

Even tussen ons, jouw huis is van jou. Je bent de enige die daar legaal lekker mag gaan stinken, toch? En kom op: een scheet laten nadat iemand geen seks met je wil? Op die manier gaat het er echt niet beter op worden. Denkt hij echt dat wanneer ze dat ruikt ze boven op je zal springen en toch wel wil? En dan nog iets, hij staat nu bekend bij iedereen die het maar wilde horen van haar als de man die scheten laat. Ik denk dat het heel moeilijk voor hem wordt om nog een leuke dame te vinden in de omgeving die wel seks met hem wil. Nou ja, boontje komt om zijn stinkende loontje zullen we maar zeggen!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies