Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Vrijgezelle Disney fans opgelet: jouw droompartner is dichterbij dan ooit!

Laatst bijgewerkt: 14 december 2015

Zoek jij als Belle al jaren jouw Beest, maar heb je die nog steeds niet gevonden? Of ben jij al Mickey nergens zonder een Minnie?  Dan heb ik goed nieuws voor jou en alle andere liefhebbers van Disney. Dave Traves – een groot Disney fan -vond het tijd om een datingsite op te zetten, speciaal voor jullie. Het heet Mouse Mingle en het is dé datingsite waar je moet zijn mocht je een partner in crime zoeken.

Traves vond namelijk niet wat hij zocht op de bestaande datingsites. Er zijn ontzettend veel functies in de zoekmachines, maar de zin ‘ik wil iemand die van Disney houdt’ ontbrak helaas. Hij wilde een vrouw die net zo fan is van Disney als hijzelf.  Omdat de animaties wereldwijd bekend zijn was hij vast en zeker niet de enige. Op zijn website kun je net als bij andere datingsites een profiel aanmaken met je eigen profielfoto en meer persoonlijke informatie. Wat deze site anders maakt is dat er ook Disney gerelateerde vragen beantwoord kunnen worden.  Zo kun je elkaar op élk vlak leren kennen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven wat je favoriete Disneysongs zijn, welke producten je het liefst koopt en op welk level je zit als het gaat om Disneyliefde.

De site is voor een deel gratis te gebruiken. Mocht je graag een privé bericht willen sturen naar jouw Beest, dan kost het je €11,- per maand. Traves hoopt dat mensen over de hele wereld hier gebruik van gaan maken. Ook hoopt hij dat mensen de site nuttig vinden en zo hun lang verlangde maatje kunnen vinden. Of Disney er zelf blij mee is dat is nog even afwachten. Zij hebben tot op heden nog geen reactie gegeven. So far, so good. Het logo dat de datingsite gebruikt lijkt wel verdacht veel op Mickey. Of dat wordt gewaardeerd? Desalniettemin, het is een datingsite die waarschijnlijk door veel vrijgezellen Disney fans gezien wordt als een uitkomst. Misschien ook voor jou?

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies