Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Voor de zevende keer op rij een award erbij!

Laatst bijgewerkt: 8 december 2015

Voor de zevende keer heeft het Groningse bedrijf Relatieplanet.nl in Amsterdam de ‘Website van het jaar’-award mogen ontvangen in de categorie ‘daten’. Ruim 800.000 mensen brachten hun stem uit voor de awardshow. De trotse eigenaar Jeroen Visser mocht de prijs in ontvangst nemen in de Beurs van Berlage.

Na zes keer een award gewonnen te hebben zal je wellicht denken: kat in het bakkie. Dit jaar winnen zij hem ook wel. Maar toch waren ze daar niet zo zeker van. De website is namelijk flink op de schop gegaan. Er hebben grote wijzigingen plaatsgevonden om het gebruiksgemak te vergroten en ook het design in een nieuw jasje te steken. Verandering is niet altijd positief, maar ditmaal heeft het goed uitgepakt. Visser is erg blij op de award. “We zijn enorm trots op het winnen van deze award. Naast de waardering van onze leden is het een enorme kers op de taart na de livegang van de nieuwe website. Fantastisch!”

Wat maakt de website nu zo goed? Groningse nuchterheid is een vaak terugkerend iets. De datingsite doet alles voor de liefde. De klantenservice in Groningen staat alle dagen van het jaar klaar voor haar leden. Ze doen steeds net dat stapje extra en zo blijven ze speciaal. Daphne Koelewijn, eventmanager, heeft wel eens iemand persoonlijk opgehaald. “Een mevrouw kon door gebrek aan vervoer niet meedoen aan onze singleswandeling. Dat vond ik zo zonde, dus heb ik haar zelf maar opgehaald!”

Het is al lang niet meer ‘slechts’ een website. Je maakt niet alleen via internet contact als je lid bent van realtieplanet.nl. Er wordt veel gedaan aan evenementen door de site. Zo worden er wijnproeverijen georganiseerd, het bekende speeddaten, wandelingen, singlefeesten en etentjes. Ook werkt de website nu samen met reisbureau TUI om ook ontmoetingen te regelen op speciale ‘singlereizen’. Toeval bestaat niet zullen we maar zeggen, want TUI heeft diezelfde avond een award mogen ontvangen voor beste website in de categorie Vakantie & Toerisme. Van deze combinatie zullen we in de toekomst ongetwijfeld meer van horen!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies