Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Vijf tips voor een originele Valentijnsdag date

Vijf tips voor een originele Valentijnsdag date

Laatst bijgewerkt: 1 februari 2016

Sommigen vinden Valentijn de meest commerciële dag van het jaar, anderen kijken hier al een heel jaar naar uit. Hoe je het ook went of keert, 14 februari nadert sneller dan je denkt. Ken je iemand waar je al heel lang een oogje op hebt en graag op date mee wil? Of heb je al een hele tijd een relatie waarbij je jouw partner nog elke keer tijden Valentijn wil verassen? Dan heb is het zaak om snel verder te lezen. Er zullen vijf tips gegeven worden voor een originele Valentijnsdate: dus geen afgezaagde rozenblaadjes, maar een date waarbij je hem of haar echt gaat verassen.

  1. De Bubbelbad-bioscoop. Dit is een filmdate, maar dan van het hoogste niveau. Geen saaie bioscoop maar een waar bubbelbad waarin je samen kunt genieten van een leuke film en natuurlijk van elkaar.
  2. Wijnproeven. Houden jullie allebei van wijn, maar heb je eigenlijk geen idee wat precies het verschil is tussen een Chardonnay en een Sauvigon Blanc dan is deze date er eentje voor jullie. Het idee van een wijnproeverij is dat je proeft, maar om het nog iets gezelliger te maken is de tip om het heerlijk op te drinken.
  3. Route met betekenis. Wanneer je al langer een relatie hebt zijn er plekjes in de stad waar jullie misschien de eerste zoen hebben gehad of een eerste date. Ga deze plekjes samen bij langs en maak er een dagje uit van.
  4. Luxe hotel. Dus niet zo’n goedkope, maar een heel luxe. Hier mag je de portemonnee best voor trekken. Boek je een hotelkamer met z’n tweeën waar jullie wel de hele dag en nacht zullen verblijven. Doe aan roomservice en laat het bad lekker vollopen. Succes gegarandeerd.
  5. Chocoladefondue. Dit kan wanneer je iemand nog niet zo lang kent, of wanneer je iemand heel goed kent. Eigenlijk altijd. Chocolade stelt namelijk nooit teleur en lekker eten is altijd leuk. Het blijkt daarnaast dat chocolade goed werkt om de liefde een beetje op gang te helpen. Twee vliegen in één klap!
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

© Datingsitekiezen.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement