Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Tinder Select, een geheime versie van Tinder waar jij en ik niet op mogen

Laatst bijgewerkt: 8 maart 2017

Tinder runt sinds een tijdje een speciale versie van de app, genoemd ‘Tinder Select’ welke slechts op uitnodiging beschikbaar is. De app is gericht op ‘Elite’ gebruikers en wordt op dit moment gebruikt door CEO’s supermodellen, acteurs en superaantrekkelijke/rijke singles. Dat melden interne bronnen binnen TechCrunch.

In eerste instantie is er slechts een kleine groep mensen uitgenodigd om de app te gebruiken. Dit zijn voornamelijk gebruikers die het ontzettend goed doen op de ‘normale’ Tinder. Sommige van deze gebruikers hebben de mogelijkheid om anderen te nomineren om de app te gebruiken.

Tinder Select is een laag binnen de Tinder app die gebruikers die uitgenodigd zijn via Tinder kunnen aanroepen. Op deze manier hebben gebruikers dus de mogelijkheid om te switchen tussen gewoon Tinder en Tinder Select.

Het is nog onduidelijk hoe Tinder precies besluit wie wel of niet welkom is op de app, maar over het algemeen zijn huidige gebruikers óf ontzettend knap of ontzettend rijk of een combinatie beide.

icon app Tinder

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.

Bekijk alles over Tinder »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies