Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Steun de hersenstichting

Laatst bijgewerkt: 19 maart 2018

Al bijna een jaar lang helpen we mensen uit Nederland om nieuwe online contacten op te doen. We adviseren gebruikers over de functionalteiten, specificaties en kosten van alle grote Nederlandse ontmoeting websites. Op deze manier vinden bezoekers de website die bij ze past.

Websites voor alle doelgroepen schieten de laatste jaren werkelijk als paddestoelen uit de grond. Voor elke niche vinden we wel een aparte website. We zien websites voor bijvoorbeeld ouderen, studenten, hoger opgeleiden of mensen met een maatje meer maar tegenwoordig ook voor bijvoorbeeld mensen met ADHD, dementie of het syndroom van down.

De website mijnkameraadje.nl is hier een goed voorbeeld van. Deze website helpt jongeren met autisme of ADHD met het maken van vriendschappen in een veilige omgeving. We zien steeds meer van dit soort prachtige initiatieven ontstaan voor mensen met hersenaandoeningen. Zelf willen we door middel van deze actie de hersenstichting steunen om geld in te zamelen voor onderzoek tegen deze aandoeningen.

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies