Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Relatieplanet zoekt liefde voor twee pinguins in Sea Life België

Laatst bijgewerkt: 9 februari 2016

Op een datingsite wordt er gezocht naar iemand die bij jou past. Een levenspartner. Iemand die lief is, er voor je zal zijn, je waardeert om wie je bent en zo kun je nog een heleboel dingen bedenken. Als je dit zo leest zal je waarschijnlijk denken aan een man of vrouw. Een mens dus. Tegenwoordig kan het ook anders, zo blijkt uit twee wel heel bijzondere profielen. Ook dieren kunnen blijkbaar een profiel op een datingsite aanmaken om zo de liefde van hun leven te vinden. Twee pinguïns uit België zijn op zoek via een datingsite naar hun partner.

De Humboldtpinguïns genaamd Tommy en Preciosa (broer en zus), uit het aquarium Sea Life, zijn vorig jaar geboren. Helaas hebben de twee nog geen partner kunnen vinden binnen hun woonplaats, omdat iedere pinguïn al een partner heeft gevonden. Aan elkaar hebben ze helaas niet zoveel. Ook het wachten op een scheiding tussen één van de stelletjes heeft niet zoveel zin. Pinguïn staan erom bekend dat zij hun hele leven bij dezelfde partner blijven. Daarom zit er volgens hun verzorgers nog maar één ding : ook deze twee moeten geloven aan een datingsite. De grootste datingsite van Vlaanderen, Relatieplanet is aan het werk gezet.

Er is een heus profiel aangemaakt voor de twee singles. Zo staat er geschreven dat ze van duiken houden en ook eventueel willen verhuizen naar het buitenland voor hun grote liefde. Geen enkel probleem. Moeilijk zijn de twee dus niet, kunnen wij concluderen. Het is belangrijk dat de twee een partner vinden. Nu is het natuurlijk niet leuk als ze alleen moeten blijven, maar het heeft vooral te maken met het feit dat ze een bedreigde diersoort zijn. Het is van belang dat ze zich voortplanten zodat wij straks niet zonder deze leuke waggelende pretmachines hoeven te leven. Want zeg nou zelf, pinguïns zijn toch geweldig?

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies