Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Relatieplanet biedt gratis videocursussen aan voor leden

Laatst bijgewerkt: 29 november 2017

Relatieplanet komt met iets nieuws; videocursussen (online) daten door een datingcoach. Voor alle leden van Relatieplanet zijn de videocursussen gratis te volgen. In de video’s, gericht op mannen, worden verschillende tips gegeven om mannen beter op weg te helpen op de datingsite.

Relatieplanet geeft aan de videocursussen in te zetten om de kwaliteit en het gedrag van mannelijke leden van de site te verbeteren. Hiermee wil de site de algemene kwaliteit en het plezier van gebruikers op de datingsite verbeteren.

De eerste videocursus op de website is gratis te bekijken. Wil je meer tips en toegang tot al het videomateriaal van de datingcoach? Dan dien je betalend lid te worden van relatieplanet.

icon app RelatiePlanet

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over RelatiePlanet. Klik hier om alle artikelen over RelatiePlanet te bekijken.

Bekijk alles over RelatiePlanet »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies