• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 211 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Populaire Zweedse datingsite nu ook in Nederland

Geplaatst op 13 maart 2018 om 19:10

Nederlandse datingsites hebben sinds kort concurrentie van een Zweedse site genaamd HappyPancake. Dit datingplatform wil zowel op prijs als op kwaliteit de strijd aan gaan met de bestaande datingsites en lijkt daarvoor goede papieren in handen te hebben. Op HappyPancake is het lidmaatschap namelijk helemaal gratis en daarnaast worden alle profielen met de hand gecontroleerd.

In Zweden telt HappyPancake meer dan 1 miljoen leden, wat indrukwekkend genoemd mag worden op een totale bevolking van ongeveer 10 miljoen mensen. Daar bestaat de website echter al sinds 2007 en bovendien was het een van de eerste Zweedse datingsites. Met de combinatie van een gratis lidmaatschap maar wel de service van een betaalde datingsite hoopt oprichter Martin Wikborg echter ook singles in Nederland snel te kunnen overtuigen.

Serieuze gratis datingsites moeilijk te vinden

Een veel gehoorde klacht over gratis datingsites is dat mensen die er op actief zijn niet allemaal even serieus aan het daten zijn. Iedereen kan er namelijk lid worden en hoeft hiervoor niet de horde van een betaald lidmaatschap te nemen. Daardoor kom je er ook regelmatig mensen tegen die niet op zoek zijn naar een serieuze date of een relatie, wat het plezier bij het daten bij tijd en wijle behoorlijk kan vergallen.

HappyPancake vermijdt dat probleem door alle profielen handmatig te controleren om zo de niet-serieuze mensen eruit te kunnen filteren. Volgens Wikborg bepaalde dat in Zweden voor een groot deel het succes van de site en hij heeft goede hoop dat hij er ook in Nederland het verschil mee kan maken. De site is weliswaar gratis maar maakt toch winst door af en toe gericht reclames te tonen.

HappyPancake heeft niet alleen een moderne website maar ook een eigen app die je kunt vinden op Google Play en in de App Store voor iOS.


Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Populaire Zweedse datingsite nu ook in Nederland

Wetime.be

Vriendschap
Populaire Zweedse datingsite nu ook in Nederland

Cupify

Algemeen
Populaire Zweedse datingsite nu ook in Nederland

eMatch

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement