Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Play ‘N Connect: Singles ontmoeten door eerst een spelletje te spelen

Laatst bijgewerkt: 1 maart 2016

Singles ontmoeten door het spelen van spelletjes, dat kennen we al. Maar daar is nog niet een daadwerkelijke app voor. Er zijn al spelletjes die je kunt spelen met wildvreemden, maar je weet niet of je dan met een single speelt of niet. Nu is er een app ontwikkeld waarbij je op een leuke en speelse manier alleenstaanden kunt ontmoeten: Play ‘N Connect.

Het werkt als volgt. Via de app op je telefoon kun je net als bij vele andere apps interesse in iemand tonen, of natuurlijk juist niet. Wanneer er van beide kanten interesse is ontstaat er een match. Dan komt natuurlijk het leukste gedeelte: het chatten. Dat is bij deze app dus niet zo. Je gaat dan een spelletje met elkaar spelen, via de app uiteraard. Wanneer het spelletje door beide wordt uitgespeeld kan er pas gechat worden. De makers geven aan dat het op die manier leuk is een match te krijgen en het allemaal wat minder ongemakkelijk wordt na die match.

De app is bedoeld als platform om onbekende te ontmoeten. Voor sommigen is het lastig met nieuwe mensen in contact te komen, ook via een app. Met deze app willen zij het vooral leuk maken en ook het toegankelijke erin laten.

Of deze app het helemaal gaat worden, dat moeten wij nog maar afwachten. Hij is begin dit jaar gelanceerd, en in Nederland zijn er nog geen gebruikers. Mocht je gewoon een spelletje willen spelen en misschien nog even een leuk gesprekje willen voeren, dan kun je de app ook downloaden. Maar het is en blijft uiteindelijk bedoeld om die grote liefde te ontmoeten. Of het echt vernieuwend is? Nee, maar het spelelement maakt het allemaal wel iets leuker. Een slechte openingszin is misschien dan net iets minder erg.

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies