Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Ohello: Nieuwe Nederlandse app om singles te ontmoeten

Laatst bijgewerkt: 22 februari 2016

Er is een nieuwe app om singles te ontmoeten. Ohello is de naam van de app die snelle afspraakjes wil maken. Het heeft iets weg van het welbekende Tinder wat ook als doel heeft afspraakjes te maken, maar toch werkt Ohello net iets anders. Daten en dan de fysieke ontmoeting staat centraal bij de app. Het is een app die snelle en vooral ook ongedwongen afspraakjes tot stand wil laten komen.

Foto’s kijken en lekker even chatten is natuurlijk leuk maar niet de bedoeling van Ohello. Nee, het is zo dat er zo snel mogelijk met een wildvreemde – bijvoorbeeld in een leuke kroeg – wordt afgesproken om zo iemand te leren kennen. Ben je toevallig bij elkaar in de buurt, ga dan dus niet met elkaar appen, maar spreek gezellig met elkaar in het echt af. Het moet vooral allemaal niet te serieus genomen worden. Aan de afspraak moeten geen verplichtingen zitten en het is bedoeld om gewoon een gezellig middag of avond te hebben.

De app is zelfs zo makkelijk dat ook een locatie niet gekozen hoeft te worden: dat doet de app voor je. Ohello heeft een aantal vaste en leuke locaties, dus daar kan het tijdens het afspraakje niet aan liggen. De locatie wordt bepaald door waar jij op dit moment bent en jouw date op dit moment is. Ook duurt de afspraak maar drie kwartier. Daarna kun je zeggen: ik vond het gezellig maar nu moet ik verder. Geen verdere ‘verplichtingen’ dus. Mocht het wel heel gezellig zijn dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om lekker te blijven hangen.

Het is een datingapp, maar ook weer niet. De app plant afspraakjes en je kunt er dan van maken wat je zelf zou willen. Het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten toch? Op straat iemand aanspreken vinden veel mensen eng, daarom is deze app de ultiem gelegenheid om leuke nieuwe mensen te ontmoeten. Wie weet zit er deze keer wel de ware tussen!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies