Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Nieuwe Nederlandse datingapp Plekk matcht door middel van locaties

Laatst bijgewerkt: 22 augustus 2016

Ik hoor je denken, weer een nieuwe datingapp. Ja, er is er weer één. Datingapps schieten als paddenstoelen uit de grond, maar of je dat nu vervelend moet vinden? Als vrijgezel is het toch fijn dat er zoveel keuze is. Je kan kijken welke app het beste bij jouw behoefte aansluit en mocht je de een een beetje zat zijn, kun je gewoon naar de volgende. Makkelijker gaat het niet worden hoor, dat nieuwe daten. Ook Plekk, de nieuwe datingapp, haakt goed in op de behoefte van mensen en is daarom zeker de moeite waard om het te proberen.

Heb jij geen zin om weer zomaar allemaal mensen tegen te komen op een datingapp waarmee je eigenlijk niets hebt en die je al helemaal niet interessant vindt? Dan is Plekk zeker iets voor jou. Mocht je heel erg van het theater houden, dan kun je inchecken wanneer je bijvoorbeeld weer naar een mooie voorstelling gaat en dat kunnen andere gebruikers zien. Zo is het eerste contact eigenlijk al gelegd. Het is wel van belang dat je elkaars interesse hebt en dat je allebei al eens op dezelfde locatie hebt ingelogd, anders zal je elkaar ook niet tegenkomen via de app. Dat maakt de “vleeskeuring”, zoals het bij sommige apps wordt genoemd, toch een stuk minder een vleeskeuring. Je hebt al interesses die overeenkomen net zoals de plaatsen die jullie bezoeken.

Natuurlijk kun je ook gewoon even de foto’s van een ander bekijken. Het oog wilt natuurlijk ook wat. Wat ook handig is om te weten aan de app, is dat je een check in pas 3 uur later online kan zetten. Zo heb je niet dat andere die daar op dat moment ook zijn gelijk naar je op zoek gaan. Ben je een avondje in de kroeg met vrienden en wil je dat graag zo laten, kun je je check in pas later online zetten. Wil je inchecken op locaties waar je eigenlijk niet bent, dan zal je credits moeten aanschaffen. Maar misschien is dat een beetje vals spelen, vind je niet?


Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies