Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Nieuwe datingapp Coffee Meets Bagel geeft mannen en vrouwen verschillende keuzes

Laatst bijgewerkt: 26 september 2016

Coffee meets Bagel is de app die jou alleen laat zien wanneer de ander ook in jou geïnteresseerd is. Bij de bekende datingapp Tinder kun je er flink op los swipen en krijg je iedereen te zien. Dat is bij de nieuwe app Coffee meets Bagesl dus een heel ander verhaal. Twee zusjes genaamd Arum en Soo Kang hebben dit concept bedacht. Zij geven aan dat mannen heel anders daten dan vrouwen. Zo bekijken mannen een stuk meer profielen op een dag dan vrouwen en hebben mannen liever zo veel mogelijk matches. Vrouwen willen liever geen tijd steken in mannen die toch niet serieus zijn en werken daarom liever tijd aan een paar goede matches dan zoveel mogelijk.

Nu ben je natuurlijk benieuwd hoe het werkt. Nou, de nieuwe datingapp werkt als volgt. De mannen krijgen zo rond het middaguur 21 potentiele matches te zien. Deze krijgen zij niet zomaar. Dit wordt gematcht op het bekijken van eerdere profielen, leeftijd, lengte, interesse enzovoort. Vrouwen krijgen op basis van die gegevens zes mannen te zien en daarvan zijn de mannen al geïnteresseerd in de vrouwen. Net zoals bij vele andere datingapps wordt wanneer men elkaar interessant vindt de chat geopend en kun je elkaar beter leren kennen. Je kunt maar zeven uur per dag met elkaar chatten. Lang genoeg, toch? Dit is bedoelt om een afspraak in real life zo snel mogelijk te maken zodat je elkaar echt kunt leren kennen.

Wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent is het misschien goed om onder de hashtag #cmbcouple te kijken. De app zegt namelijk dat zij verantwoordelijk zijn voor 7000 matches per week. Dit nieuwe concept is sinds april dit jaar op de markt. Wanneer je iemand bent die niet houdt van het lange chatten en vind je het leuker om iemand vrij snel te zien is dit concept zeker iets voor jou!

Zoals bij veel nieuwe datingapps zul je in deze app nog niet veel Nederlandse matches tegenkomen. Zodra deze app populair wordt in Nederland, lees je het natuurlijk als eerste hier.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies