Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Met de nieuwe datingapp “Apply to date” ben jij The Bachelor

Laatst bijgewerkt: 14 maart 2018

Heb je altijd al eens willen schitteren in een aflevering van The Bachelor of The Bachelorette? Dan is de nieuwe internationale datingapp Apply To Date wellicht wat voor jou. Daarmee kun je een eigen openbare pagina aanmaken om jezelf te presenteren als vrijgezel, waarna andere mannen of vrouwen zich vanzelf bij je aanmelden omdat ze wel met je willen daten. Wanneer de inschrijfperiode is afgelopen mag je uit alle kandidaten een keuze maken, bijvoorbeeld voor een leuke date. Of natuurlijk om geheel in stijl van The Bachelor die persoon meteen ten huwelijk te vragen.

Strijden om de perfecte man in The Bachelor

Het idee van Apply To Date komt van de populaire tv hit The Bachelor. “The Bachelor” is een van oorsprong Amerikaans televisieprogramma en is een mix tussen een datingprogramma en een spelshow. Het programma verscheen in 2002 voor het eerst op de buis en het concept is sindsdien vrijwel gelijk gebleven. In elke serie staat een begeerlijke (mannelijke) vrijgezel centraal die met een groep van 25 vrouwen begint aan een datingavontuur. Elke aflevering vallen er vrouwen af, bijvoorbeeld omdat ze bij een date met de bachelor hem niet konden overtuigen. Aan het eind van de serie blijft er een enkele vrouw over waar de bachelor volgens de regels van de show een huwelijksaanzoek aan doet. Al is het sommige seizoenen ook voorgekomen dat geen van de 25 singles de man in kwestie zo konden bekoren dat hij meteen met ze in het huwelijksbootje wilde stappen.

Koppel de app met populaire sociale media

Bij de app Apply To Date kunnen zowel mannelijke als vrouwelijke singles een eigen pagina aanmaken om vrijgezellen te ‘rekruteren’. Daarbij kun je ook een koppeling aanbrengen met populaire sociale media zoals Twitter, Facebook en Instagram om je oproep met de hele wereld te kunnen delen. Naast de dating app – voor iOS en Android – is er overigens ook een gewone website waar je lid kunt worden en een persoonlijke pagina aan kunt maken. Daar valt te zien dat de eerste profielen die zijn toegevoegd vaak al enkele tienduizenden aanmeldingen hebben. Mocht je ook reageren op een leuke vrijgezel kun je dus wel aardig wat concurrentie verwachten.

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies