Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Nieuwe dating app First laat je gelijk daten!

Laatst bijgewerkt: 26 juni 2017

Iedereen die wel eens op Tinder of Happn is geweest, weet maar al te goed dat je een match vaak niet in het echt te zien krijgt. De nieuwe datingapp First bewijst dit, zij is gericht op het zo snel mogelijk afspreken.

Doordat je een lijst met date-voorstellen van singles krijgt hoef je niet meer te swipen of scrollen. Staat de date er tussen die je bevalt, like en wacht op bevestiging. Nadat een bevestiging wordt gegeven, kun je meteen een tijd en plaats afspreken. First is nu alleen beschikbaar in Amerika, echter is er een internationale release onderweg.

Het is een totaal nieuwe dating-app die je gelijk laat daten en het gechat achterwege laat. Ben je dus iemand die meer houd van aanpakken dan verkennen, dan is deze dating app, ideaal voor jou.

De app bied je nieuwe kansen op dating gebied. Zo hoef je niet meer urenlang te chatten met mensen voordat je een date hebt. Dit kan zeer bevredigend zijn, daar het soms echt vermoeiend is om uren met mensen te chatten, die dan toch geen interesse blijken te hebben. De dating-app is erg makkelijk in gebruik, je plaatst een date online, ontmoet iemand die interesse heeft en je kan een date plannen. Je kan natuurlijk ook gewoon door de dates scrollen die jij interessant vind en daar iemand uit selecteren. Kom van achter je telefoon vandaan en kies iemand waarmee je wil daten. Vergeet het ouderwetse swipen en ga een nieuwe uitdaging aan.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies