Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Naast liefde, nu ook je beste vriend(in) vinden bij Bumble

Laatst bijgewerkt: 10 mei 2016

Het blijkt dat Bumble nu niet meer alleen voor de romances gaat. De datingapp blijkt het ook goed te doen als het gaat om vriendschappen. Zou het vinden van je nieuwe beste vriend of vriendin tegenwoordig ook via een app geregeld kunnen worden? Volgens de makers van Bumble wel. Het ontmoeten van nieuwe mensen gebeurt meer online dan waar dan ook. Het fijne hieraan is, is dat mensen eerst kunnen aftasten. Klikt het goed, hebben we dezelfde interesses? Dat zijn vragen die, voordat je de persoon aan de andere kant van het toetsenbord gezien hebt, al beantwoord kunnen worden.

Bumble is een app die vrouwen de eerste stap laat nemen, tijdens het zoeken van een nieuwe partner. Een keertje andersom dus. Deze datingapp heeft onlangs ook de optie gelanceerd dat je op zoek kunt gaan naar je nieuwe BFF (best friend forever). Deze functie is puur gericht op het vinden van een nieuwe vriendschap en heeft in die zin niets te maken met het vinden van een nieuwe liefde.

Gelukkig heeft Bumble ook gedacht aan de singles. Je kunt namelijk twee vliegen in een klap slaan. Via het zelfde account kun je en op zoek naar een nieuwe BFF en naar een nieuwe liefde. Je krijgt de kleur groen te zien als de app denkt dat dit misschien je nieuwe BFF kan zijn en de kleur geel wanneer het een potentiele nieuwe liefde is. Dit idee kwam niet van de makers, maar van de gebruikers. Ze kregen hier vele verzoeken over en hebben daar gehoor aangegeven.

Als mensen op dit moment nog denken dat het vinden van je liefde via internet taboe is, dan lopen zij ver, heel ver achter. Zelfs het vinden van nieuwe beste vrienden gaat, zoals het er nu uitziet, ook gewoon via het internet.

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies