Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Museumkaart lanceert dating app om museumpartner te vinden

Laatst bijgewerkt: 7 april 2017

Heb jij een grote voorliefde voor kunst of het bezoeken van museums, maar komt het vaak voor dat je niemand kunt vinden in je bestaande sociale kringen die met je mee wilt? Dan is de nieuwe ‘Match’ functie van de Museumkaart wat voor jou. Via deze speciale website van Museumkaart kun je namelijk in contact komen met andere museumliefhebbers om samen een uitje te plannen.

Hoewel de website niet per se gericht is op het vinden van een relatie (geen romantische inslag), brengt het wel liefhebbers bij elkaar voor een leuke (vriendschappelijke) date. De website werkt verder exact zoals we gewend zijn van bestaande datingsites. Je kunt een profiel op de website opstellen, en vervolgens een oproepje plaatsen om te kijken wie met je mee wilt.

Iris Noteboom van de Museumvereniging vertelt aan Het Parool dat er inmiddels al meer dan 700 inschrijvingen zijn vanuit alle leeftijdscategorieën.

Mocht je gebruik willen maken van Museumkaart Match, dan dien je wel in het bezit te zijn van een Museumkaart. Vervolgens kun je je op de speciale website inschrijven en je profiel aanmaken.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies