Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Matchen voor hoger opgeleiden met een nieuwe app

Laatst bijgewerkt: 19 maart 2018

Daten via apps. Wie heeft het nog niet gedaan? E-matching wil daarom niet achterblijven en heeft ook een app gelanceerd. De site die opgericht is om hoger opgeleiden te kunnen bedienen in het vinden van hun liefde maakt het nu ook mogelijk om onderweg in contact te komen met anderen.

De site richt zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Alleen mensen met een HBO of WO-opleiding mogen zich aanmelden. Niet iedereen is het hiermee eens, maar zo is het nu eenmaal. De site heeft dit gedaan om mensen van hetzelfde niveau samen te kunnen brengen. Via de applicatie is dit nu nog makkelijker. De computer hoeft dus niet meer in de broekzak, je smartphone is voldoende. Contact houden met die leuke man of vrouw kan nu dus ook terwijl je onderweg bent.

Volgens E-matching kun je je alleen inschrijven als je ook daadwerkelijk op zoek bent naar een vaste relatie. In tegenstelling tot andere datingapps, gebruikt dit platform geen vormen van social media. Op die manier kost het meer tijd om een profiel aan te maken, maar de privacy blijft wel gewaarborgd. Nu de app in de wereld gebracht is, is het nog makkelijker om een profiel te bewerken.

Bij andere apps is de kans groot dat je ook onbetaald lid kan zijn, maar bij E-matching kan dat niet. Per maand betaal je een bedrag en vandaar dat de app ook alleen te gebruiken is wanneer je per maand betaald.

Je kunt via de app, net als op de site, zoeken op verschillende criteria. Zoek je een niet-roker of maakt dat niet zoveel uit? Mag deze persoon wel of geen kinderen hebben en vind je een huisdier juist wel of geen probleem? Daarna kun je kijken of er leuke matches tussen de door jouw geselecteerde profielen zitten.

Mocht je toch eerst willen kijken hoe het werkt en of het ook iets voor jou is, dan kun je gebruik maken van een kennismakingsactie. De actie is eenmalig te gebruiken. Je kunt drie gratis contacten leggen van mannen of vrouwen waar je geïnteresseerd in bent. Het is het uitproberen toch zeker waard!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies