Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Lezen is sexy

Laatst bijgewerkt: 5 november 2015

Lezen maakt je aantrekkelijker, volgens het onderzoek van de datingsite Elitedating. Er zijn 724 singles gevraagd wat zij van lezen vinden en of zij dit wel of niet aantrekkelijk vinden. Meer dan de helft van de ondervraagden geeft aan dat ze liever iemand daten die graag leest. Singles moet wel opletten welk genre ze kiezen, want niet alles valt in de smaak.

Het gaat er vooral om wat je leest. Dit maakt iemand aantrekkelijk of juist niet. Fantasy wordt op dit vlak niet aangeraden. Dit genre wordt gezien als meest onaantrekkelijk. Wil je die leuke man of vrouw versieren? Ga dan niet uitgebreid ‘The Lord of de Ring’ zitten lezen.

Maar waar maak je dan wel indruk mee? Mannen en vrouwen vinden beide thrillers het meest aantrekkelijke genre. Voor mannen komt op plek twee non-fictie en op plek drie staat het erotische genre. Wil je dus indruk maken op die leuke vent: pak dan een van deze genres erbij. Bij vrouwen staat online content op nummer twee en op de derde plek staan de klassiekers.

Als we kijken naar hoe vaak er gelezen wordt door de ondervraagden, zien we dat dit vaak gedaan wordt. Zo leest 34% elke dag, gevolgd door 30% die een paar keer per week een stukje lezen.

Een boek kan dus zowel voor als tegen je werken. Pak het goede genre erbij en je maakt meer kans op die leuke man of vrouw.

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies