Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Lastig om te daten op leeftijd? Laat je dochters het regelen!

Laatst bijgewerkt: 25 januari 2016

Dat het voor ouderen soms wat lastiger is om een nieuwe partner te vinden is niets nieuws. Veel ouderen hebben een lange relatie achter de rug willen daardoor niet zo graag meer op partnerjacht. Hierdoor wordt daten als een soort obstakel gezien. Dat gold ook voor de Nieuw-Zeelandse Jan. Ze – ja, het is een vrouw – was al tien jaar bij haar ex-man weg en haar dochters vonden dat hun 60 jarige moeder ook een keer aan de beurt was om een leuke date te scoren.

Om hun moeder een steuntje in de rug te geven hebben ze een datingsite voor haar opgericht. Deze speciale datingsite, genaamd The Sea, moest het daten voor hun moeder leuk en makkelijk maken. De site werkt als volgt: mannen die geïnteresseerd zijn in Jan sturen een berichtje, de dochters kijken en reageren dan op de man in kwestie. Mochten ze hem leuk genoeg vinden dan komt hij op een korte lijst te staan waar Jan contact mee kan opnemen.

The Sea: de datingsite die de zusjes hebben opgezet

The Sea: de datingsite die de zusjes hebben opgezet

De dochters van Jan geven aan dat de 60-jarige single enorm druk is met haar baan en haar vier dochters. Toch mist ze het hebben van een relatie wel. Vooral als ze kijkt naar andere stellen om haar heen die samen zo gelukkig zijn. Jan heeft al eerder op online datingsites gezeten maar vond dat proces een beetje overweldigend.

Aangezien hun vader wel een nieuwe liefde heeft gevonden, gunnen zij het hun moeder natuurlijk ook. Ze geven aan dat ze niet iemand nodig heeft die alleen maar voor haar moet zorgen. Ze heeft iemand nodig met wie ze het leuk kan hebben. Ze kan namelijk heel goed voor zichzelf zorgen. Ze heeft nog niet de juiste man gevonden dus mocht je op zoek zijn en vind je afreizen naar Nieuw-Zeeland ook geen probleem, dan is het zeker aan te raden om een kijkje op de site te nemen.

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies