Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Happn gaat als een speer

Laatst bijgewerkt: 9 maart 2017

Het gaat goed met de datingapp Happn. Het is een app te vergelijken met één van de meest bekende datingsapp van het moment: Tinder. De app is aan het groeien en dat breng leuke gevolgen met zich mee. Op dit moment zouden zij zelfs de 10 miljoen leden zijn gepasseerd. En de verwachting is dat aan het eind van dit jaar er 30 miljoen gebruikers worden verwacht. Het gaat goed is zelfs een understatement. Geweldig is een veel beter woord.

happn

De app werkt makkelijk en snel. Er zijn een heleboel overeenkomsten met Tinder. Zo moet je iemand liken – of juist niet – en kun je met de ander chatten wanneer er een match ontstaat Het grote verschil met Tinder is dat je alleen iemand te zien zijn als je 250 meter of minder bij diegene in de buurt bent geweest. Je kan zien waar je hem of haar bent tegengekomen, waardoor je gelijk een gespreksonderwerp hebt. Happn is een app die juist in de grote steden goed te gebruiken is. Je komt op een dagje stad veel mensen tegen, waardoor de kans groot is dat je een leuke match tegenkomt. De app heeft ook iets nieuws: de functie om geluid te versturen. Zo kun je een berichtje sturen waarbij je je stem laat horen. Dit is voornamelijk bedoeld om het ontmoeten makkelijker te maken. Je hebt iemand immers als gezien en gehoord voordat je een date in ‘real life‘ hebt.

De app is gelanceerd omdat de oprichters graag een nieuwe manier van ontmoeten wilde toevoegen aan het internet. Je hebt elkaar al gezien of jouw pad heeft die van een ander gekruist. Met de app kun je iemand benaderen die ook even op het zelfde moment op de zelfde plek was. Het is een app die blijft groeien en de verwachting is dat dit niet zal afnemen. Stoot het Tinder dan eindelijk van de troon?

icon app Happn

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Happn. Klik hier om alle artikelen over Happn te bekijken.

Bekijk alles over Happn »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies