Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Een lippenstift kus als postzegel

Laatst bijgewerkt: 12 februari 2015

Ieder jaar gaan er met Valentijnsdag meer dan een half miljoen liefdes kaartjes op de post. Het versturen van een kaartje is ondanks alle digitale alternatieven nog steeds razend populair. Een handgeschreven kaartje is natuurlijk al heel persoonlijk maar PostNL bedacht dit jaar een manier om dit kaartje nog persoonlijker te maken.

Plaats voor deze Valentijn een echte kus met lippenstift op het postzegelvakje van je envelop of kaart. Een echte postzegel is niet meer nodig. Deponeer je kaart of envelop op 13 februari voor 17:00 in de straatbrievenbus dan wordt deze 14 februari bezorgt. Zorg dat je een niet afveegbare lipstick afdruk gebruikt en dat je een standaard formaat gebruikt voor je kaartje. Poststukken met een buitenlandse bestemming zijn uitgesloten van deze unieke actie.

13 februari aanstaande bezoekt een speciale Valentijn bus van PostNL de steden Rotterdam, Apeldoorn, Leiden en Amsterdam om kaartjes en lippenstift uit te delen om deze speciale actie tot een groot succes te brengen.

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies