Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Nooit meer alleen pizza eten? Domino’s komt met dating app.

Laatst bijgewerkt: 23 november 2018

Daten op basis van je pizza voorkeuren? Het kan nu met de Domino’s dating app ❤️. De restaurantketen Domino’s Nederland lanceert begin deze maand een eigen dating app. Naar eigen zeggen hebben ze de perfecte ingrediënten bedacht om vrijgezellen met elkaar te matchen.

Hoe werkt het?
Allereerst download je deze gloednieuwe dating app in de app-store of Google Play store. Daarna kun je met je facebook account (of mailadres) een account aanmaken. Nu ben je klaar voor het doorgeven van je pizza voorkeuren door middel van een pizza test. Door een hartje of kruisje geef je aan wat jij lekker vindt op je pizza. Je wordt nu gematched met andere pizza liefhebbers die dezelfde voorkeuren hebben ingevuld. Heb je een match dan kun je direct een chat starten. Misschien kun je samen een keertje pizza gaan eten?

Ijsbreker
Vind je het het lastig om zomaar een gesprek te beginnen? Ook daar heeft Domino’s aan gedacht. Er wordt in de chats direct een suggestie gegeven voor een leuke openingszin. Deze domino’s cheesy pick-up lines zijn er om het ijs te breken bij een beginnende match. De rest is aan jou!

Single-Event
Voor alle matches in de app is het ook mogelijk om mee te doen aan een Domino’s Dating XL avond. Hier kun je jouw match gaan ontmoeten voor een geheel verzorgde pizza date. De eerste dating night in Vlaardingen is reeds geweest. Volgende week donderdag 29 november is in Eindhoven de tweede avond. Deelnemers kunnen zich via de FB pagina van Domino’s Nederland aanmelden.

Bekijk nu alles over de Domino’s Dating App

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies