• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 211 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Nooit meer alleen pizza eten? Domino’s komt met dating app.

Geplaatst op 23 november 2018 om 11:22

Daten op basis van je pizza voorkeuren? Het kan nu met de Domino’s dating app ❤️. De restaurantketen Domino’s Nederland lanceert begin deze maand een eigen dating app. Naar eigen zeggen hebben ze de perfecte ingrediënten bedacht om vrijgezellen met elkaar te matchen.

Hoe werkt het?
Allereerst download je deze gloednieuwe dating app in de app-store of Google Play store. Daarna kun je met je facebook account (of mailadres) een account aanmaken. Nu ben je klaar voor het doorgeven van je pizza voorkeuren door middel van een pizza test. Door een hartje of kruisje geef je aan wat jij lekker vindt op je pizza. Je wordt nu gematched met andere pizza liefhebbers die dezelfde voorkeuren hebben ingevuld. Heb je een match dan kun je direct een chat starten. Misschien kun je samen een keertje pizza gaan eten?

Ijsbreker
Vind je het het lastig om zomaar een gesprek te beginnen? Ook daar heeft Domino’s aan gedacht. Er wordt in de chats direct een suggestie gegeven voor een leuke openingszin. Deze domino’s cheesy pick-up lines zijn er om het ijs te breken bij een beginnende match. De rest is aan jou!

Single-Event
Voor alle matches in de app is het ook mogelijk om mee te doen aan een Domino’s Dating XL avond. Hier kun je jouw match gaan ontmoeten voor een geheel verzorgde pizza date. De eerste dating night in Vlaardingen is reeds geweest. Volgende week donderdag 29 november is in Eindhoven de tweede avond. Deelnemers kunnen zich via de FB pagina van Domino’s Nederland aanmelden.

Bekijk nu alles over de Domino’s Dating App


Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Nooit meer alleen pizza eten? Domino’s komt met dating app.

Wetime.be

Vriendschap
Nooit meer alleen pizza eten? Domino’s komt met dating app.

Cupify

Algemeen
Nooit meer alleen pizza eten? Domino’s komt met dating app.

eMatch

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement