Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Dit stel maakte trouwfoto’s met hun 120 kilo zware varken

Laatst bijgewerkt: 11 april 2016

Deze fotoshoot van een pasgetrouwd Amerikaans stel is net even ander dan dat we gewend zijn. Vaak wordt het een sprookjesachtige shoot waarbij er gekozen wordt voor een betoverende locatie bij bijvoorbeeld een kasteel. Ook zie je niet vaak dat de shoot gedaan wordt met anderen: laat staan met een dier. Paarden kunnen wij ons dan nog wel enigszins voorstellen, maar een varken? Het is toch echt gebeurd. Ziggy is waarschijnlijk het enige varken ter wereld die als model werd gebruikt bij een trouwshoot.

Kirsten Hartness en Jay Jontz zijn met elkaar getrouwd in Amerika en hebben ervoor gekozen om Ziggy te betrekken bij het vastleggen van hun liefde. Jay en Kirsten hebben elkaar zo’n twee jaar geleden ontmoet en toen kwam Jay er al vrij snel achter als hij voor Kirsten zou gaan, hij Ziggy er gratis bij kreeg. Vijf jaar geleden adopteerde Kirsten het beestje op de maagdeneilanden. Het beest werd verkocht als minivarkentje, maar bleef maar groeien. Kirsten en Ziggy zijn sinds de adoptie onafscheidelijk. Gelukkig voor Kirsten vond Jay dit geen probleem en twee jaar later hebben zij elkaar het jawoord gegeven.

Het 120 kilo wegende varken wordt door de twee geliefden als hun kindje gezien. Ziggy betekend de hele wereld voor het stel. Omdat zij Ziggy ook op de foto’s wilde hebben, hebben ze dit in de buitenlucht gedaan. Dit is de plek waar hij zich het prettigst voelt, geeft het pasgetrouwde stel aan. De bruiloft zelf was klein maar fijn. Ze vonden het niet nodig hier veel geld in te steken. Ze geven liever hun geld uit aan andere boerderijdieren, want iedereen verdient een huis zoals Ziggy die heeft, zegt Kirsten.

De liefde voor dieren gaat dus veel verder dan alleen voor Ziggy. Of het allemaal teveel van het goede is? Ziggy zal er niet wakker om gelegen hebben, aan de foto’s te zien was hij lekker aan het wandelen!

Ziggy heeft overigens ook een eigen Instagram account, waar alle foto’tjes op gedeeld worden. Klik hier om hem te volgen.

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies